Skocz do zawartości
Zouza

Zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Kobietki nic nigdy nie zastąpi porządnego prawdziwego choc czasem małego KUtasa nic polecam trujkąty pieprzyc wibratory miłej zabawy hej!!!

No święte słowa.

Nie na zastępstwo a do podgrzania atmosfery mam mały srebrny wibrator bodajże lady finger się to zwie, duży srebrny ale padł i nie wibruje, duży naturalny ale twardy jak huj i nieprzyjemny, ostatnio zapodałam wibrator na przyssawce ale jeszcze nie przetestowany, kulki, kajdanki na ręce i nogi. Dodać jeszcze mogę pas ale to raczej każdy facet na wyposażeniu ma.

Omega wspomniał o muszce hiszpańskiej, też testowałam na mnie nie działa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajechałaś wibrator? :lach:

raczej z tęsknoty albo zazdrości, zaniedbałam go

to miękki huj jest lepszy ;) ... ?!

,

No nie fortunne porównanie z mojej strony, twardy prawdziwy jest najlepszy ale stawianie miękkiego też ma swój urok:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie fortunne porównanie z mojej strony, twardy prawdziwy jest najlepszy ale stawianie miękkiego też ma swój urok:)

urok :) ... to chyba rzuciłaś na mnie. Przypadkiem lub mimowolnie. Z przyjemnością się czyta Twoje wypowiedzi ... a co by było ... gdyby ..;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

urok :) ... to chyba rzuciłaś na mnie. Przypadkiem lub mimowolnie.

a może celowo? Taka ze mnie czarownica.

Seksi bielizny chyba nie można zaliczyć do zabawek ale bez niej ani rusz a ja na tym punkcie mam bzika.

Och i zapomniałam o opasce na oczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seksi bielizny chyba nie można zaliczyć do zabawek ale bez niej ani rusz a ja na tym punkcie mam bzika.Och i zapomniałam o opasce na oczy.

teraz jestem PEWNY że ... czar... ownica.

Niech mi ktoś powie, że nie istnieje kobieca intuicja  :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na prośbę kochanka mam coś nowego. Jakoś mnie nie wzrusza, ale jutro może zacznę rozumieć dlaczego prosił :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...