Skocz do zawartości
Zouza

Zabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście nie chodzi o pluszowe misie i kaczuszki do kąpieli, ;) a o wszelkie gadżety związane z seksem.

Macie ulubione? 

Czy przy wyborze uwzględniacie wyłącznie swoją przyjemność, partnerki/partnera, czy obojga?

Na ile są funkcjonalnie, na ile to fetysz?

A może jakieś inne refleksje?

Zapraszam do dyskusji :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak powiem otwarcie od początku moich fantazji kupiłem jakies cztery wibratory.

1- z bylejakiej firmy z gazetki bo się wstydziłem iśc do sex szopu to było dawno temu a oni napisali że paczuszka będzie zapakowana itp itd.wiec dałem sie skusic.

Rezultaty byle jaki materiał twardy opcierajacy wibracje niedopasowane i wogule co badz w nagrode dali drugi gratis inny kształt miał ten sam szajs dlategu ludzie paczcie co kupujecie a najlepiej sprawdzcie na własne oczy.

2-tym raze udałem sie do seks szopu  warszawie jezdziłem tam do worner brosa po kasety do wyporzyczalni i skorzystałem z okazji i pretekstu tam kupiłem kolejny tym razem żelowy łooo szok :shock: dotego wziołem muche hiszpańską zeby zwiekszyc efekt dla swojej ukochanej i co? za pierwszym razem bomba gdybym nie umył go zbyt ciepłą wodą adlaczego umyłem bo smierdział jak nówka opony stomil!

Rezultaty wieszhnia warstwa ta sliska jakby starłła sie i dupa jest nie efekt lezy w szufladzie i czeka na wulkanizacje.

3-tym razem się już zawziołem udałem sie do seks szopu w rodzinnym miescie hoc to zbrodnia ponoć!

ale zawziołem sie i dałem rade wpadam a tam kumpel ze szkoły ma ten biznes ha no cuż powiedziałem że chce kupic płytki bo czasem mi sie nudzi a on na to nie pierdol co ci trzeba wiesz ile kumpli do mnie tu trafia kazdy mowi że sie pomylił albo że film chce kupić więc mówie mu daj mi dobry wibrator tylko taki gruby bo rzecz jasna chciałem zobaczyc jak moja Hotka jest tak mocno wypełniona i pięknie spiewa kupiłem 125 nie moje ale kupiłem raz kozie śmierc motyla krew!!!

Rezultaty- za ostre krawedzie miał i ogulnie twardy jak blok z betonu lezy w szufladzie dodam bezczynnie ododam w dobre ręce za połowe ceny.

REasumując zastanawiałem sie nad sayber skurą ale doszedłem do wniosku moje Drogie cudowne Kochane Hotki,Księzniczki ,Wyuzdane Kobietki nic nigdy nie zastąpi porządnego prawdziwego choc czasem małego KUtasa nic polecam trujkąty pieprzyc wibratory miłej zabawy hej!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że zabawę z gadżetami każdy kiedyś zaczyna lub zacznie. Sądzę że wrodzona ludzka ciekawość wręcz zmusza do eksperymentów. Oczywiście skrajnie i patologicznie "zamurowane" osoby będą się wzdragać przez choćby wzięciem do ręki i na samą myśl czują się "zbrukane", ale nie są im obce takie myśli.

Natomiast normalni ludzie, sądząc po rozmowach "w tych sprawach", najczęściej zaczynają od wibratora (z uwagi na skojarzenia ?). 

(tu pytanie > znacie/wiecie czy jest  model "z podgrzewaniem" ?) 

Co do innych zabawek. Tylko fantazja, odwaga i ... odpowiedzialność jest ograniczeniem.

Czy przy wyborze uwzględniacie wyłącznie swoją przyjemność, partnerki/partnera, czy obojga?

W zależności od gadżetu ... najczęściej mam na uwadze że to dla Niej

Macie ulubione? 

Prosta odpowiedź - nie. ;) ... ale lubię atmosferę jaką można nimi stworzyć  :dance:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znam z podgrzewaniem. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jedną ulubioną zabawkę, kupiliśmy kilka dobrych lat temu, gładki wibrator w srebrnym kolorze, niemniej nie polubiłam tego bzyczenia, irytują mnie do dziś tego rodzaju sprzęty, zatem baterie poszły w kąt :P

Idealny do rozgrzewki w zabawach na południowym froncie :redevil:

Mam też wtyczki typowe, silikonowe, marzy mi się zakup szklanej :P

Kulki gejszy, które gdzieś tu na Forum opisywałam.

Kajdanki i reszta "umundurowania" do zabaw bdsm.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szklanych to, po filmie ze słoikiem, never!!!!!!!!!!!!!!!

Lelo ma, Chrabąszczu. Moim zdaniem niewarte.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, ale słoik to słoik ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gładki wibrator w srebrnym kolorze

Chyba go skądś pamiętam :redevil:

Dostałem w tym roku na urodziny urządzenie przypominające sztuczną cipkę, kolor wściekło różowy. Dodatkowo w środku ruchome kulki.

O to to: http://sexshopluna.pl/sklep/masturbatory-i-pompki-dla-panow/masturbator-vgx2-robotic-vagina.html

Używałem tylko raz, jak się okazało, na wypróbowanie. Niestety doznania nie są takie jak to zachwala producent. Mała wygoda przy użytkowaniu.

Z poprzednimi partnerkami były też w użyciu wibratory i sztuczny członek z przyssawką.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba go skądś pamiętam

Uhumm :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...