Skocz do zawartości
dem

Żonka?

Rekomendowane odpowiedzi

No i to jest właśnie piękne, że jesteśmy tak różnorodni. Jakże byłoby nudno, gdybyśmy byli wszyscy "jak przez kalkę zrobieni". 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skoro nie widzę napomnień ze strony uznanych firm, to zaczynam się poczuwać w obowiązku, mimo że do uznanego,w moim głębokim przekonaniu jest mi daleko.

W moim przekonaniu również. Oczywiście z całym szacunkiem, to jest po prostu zadanie dla nas, Administracji. To jest forum dyskusyjne, erotyczne. Mnie np osobiście wkurwia i żenuje określenie DUPKA. Jak ktoś pisze "dupke i pipke" to mnie to wkurwia. I co z tego. Nie po to zabraniam na tym forum aby poloniści tutaj mówili dyslektykom jakie mają pisać "ó" by w efekcie posuwać się do idiotycznych restrykcji i tworzenia tablic zabronionych słów. Napominać nie ma kogo i nie ma za co w tym przypadku.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Sem... mnie tam się podoba doopka Su :redevil: 

A poważnie (choć z powyższego się absolutnie nie wycofuję!) - ile ludzi, tyle gustów.  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

więc w "teorii" jednak jest zgoda

osobiście znam niestety przykład z tego forum że zdaża się że fotki to nietylko Żona która nie wyraziła zgody ale zupenie opca Kobieta wmanipulowana w forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znam niestety przykład z tego forum że zdarza się że fotki to nie tylko Żona która nie wyraziła zgody ale zupełnie obca kobieta wmanipulowana w forum.

Na wszystkie tego typu zagadnienia są odpowiedzi w naszym Regulaminie, który jest tak skonstruowany by Was wszystkich chronić. Zarówno tych którzy cierpią z powodu publikacji swojego wizerunku bez swojej zgody ale także by chronić tych, którzy są o takie publikacje bezpodstawnie oskarżani. W każdym przypadku jest to dział Pomoc, tylko i wyłącznie, w którym należy wybrać: odpowiedni departament i naświetlić problem, podając źródło, oraz NIEZBITE dowody tego faktu że zdjęcia są: kradzione, opublikowane bez zgody, etc. Od tego jest departament zgłoszeń "Pomoc" by uniknąć publicznych dyskusji na takie tematy, bo wszystkie wysyłane zgłoszenia mają status prywatny. Widzą je tylko uprawnieni członkowie Administracji. Temat uważam za wyczerpany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie jesteśmy w restauracji. To forum o seksie, a w tej dziedzinie nie widzę możliwości ograniczania kogoś, bo dla innego to jest "fe". ;) Nie podoba mi się - nie oglądam, nie czytam.

A skoro już o nieszczęsnej restauracji mowa - mnie irytuje zarówno chamskie i wulgarne zachowanie (nie mam na myśli zachowań agresywnych), jak i "wyjadanie sobie z dzióbków". Uważasz, że powinnam poprosić menadżera i zażądać usunięcia ludzi, bo czuję się niekomfortowo? Chyba by mnie śmiechem zabił. ;)

Zou,

w dobrej restauracji sam menażer powinien zareagować. ;)

Byłam kiedyś świadkiem, jak z restauracji hotelowej został wyproszony gość, który na posiłek przyszedł bez koszuli (z gołym torsem)

Jednak są jeszcze miejsca, gdzie panują zasady savoir vivre. (Dodam tylko z przykrością, że nie było to u nas w kraju, a szkoda :( )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie róbmy katalogu słów czy sformuowań ,,zakazanych''

To co jednych drazni dla drugich moze byc ,,sednem'' sprawy ;)

Róznie sie wychowujemy i w róznych srodowiskach przebywamy...

W koncu jedni chodzą ,,na pole''  a inni ,,na dwór'' ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie właśnie bardzo podoba się ta wolność na forum pozwalająca na używanie określeń często uważanych za obraźliwe. 

Ostatnio rozmawiając z mężem na temat forum (on nie czyta jeszcze), zachwycałam się tą niewymuszoną atmosferą wolności, tolerancji i pielęgnowaniem archetypu kobiety bez winy i wstydu. To bardzo wyzwalające zwłaszcza dla kobiety.

Żonka a nawet inne ostrzejsze słowa wcale mnie nie rażą i zakładając, że są używane za obopólną zgodą dodają tylko pikanterii. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou,

w dobrej restauracji sam menażer powinien zareagować. ;)

Byłam kiedyś świadkiem, jak z restauracji hotelowej został wyproszony gość, który na posiłek przyszedł bez koszuli (z gołym torsem)

Jednak są jeszcze miejsca, gdzie panują zasady savoir vivre. (Dodam tylko z przykrością, że nie było to u nas w kraju, a szkoda :( )

Gwiazdkę z nieba Ci dam, jeśli wyproszą z knajpki całujących się tak mokro, że aż ślina kapie na buty. 

Niestety zasady SV w Polsce są nadużywane. Bo gość na bramce ma zły nastrój, albo cholera wie co... 

Mój kolega przeleciał ocean, nie chciał lapka w szatni zostawić - nie wpuścili. Kilka akcji pt. nieodpowiednie obuwie (czyt. sportowe). 

Mojego mana nie chcieli wpuścić do pubu, bo miał sandały. I nie był to Grand Hotel. ;) Ostatecznie wpuścili, gdy porozmawiałam z właścicielem,  ale zabawa nie ta... Jednocześnie ów właściciel nie wzruszał się, że jego koledzy robią płatne propozycje kobietom.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od tego w jakim sensie i w jakim kontekście zostaje użyte dane określenie i czy ma ono na celu poniżenie i obrażenie kogokolwiek.

Ja oceniam całość wypowiedzi, jej cel i zamiary jakie ma piszący.

Pozostaje jeszcze magiczne ostrzeżenie ze strony kobiety "proszę nie mów tak do mnie" i wtedy należy sięgnąć do zasobu słownictwa nieco bardziej wyszukanego ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...