Skocz do zawartości
dem

Żonka?

Rekomendowane odpowiedzi

A czy nie uważacie, że generalnie język polski jest bardzo ubogi jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju zwroty dotyczące erotyki?

Kutasy, chuje, cipki, pipki, waginy, penisy, żonki, hotki, bulle... bardzo często musimy poszukiwać obcych zwrotów, które znacznie mniej rażą w oczy i nie powodują takiego dyskomfortu, czy nawet uśmiechu kiedy się ich słucha czy czyta...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taaak, ja też bym chętnie przewalił ten tyłek i zachwycam się tą samą cipką ale nigdy nie użyłbym w stosunku do kobiety z którą związałem swoje życie określenia: ŻONKA.

Mnie też to określenie wybitnie denerwuje. Może nie odbieram go jako obraźliwe, czy ujmujące w jakiś sposób, ale w samym stylistycznym aspekcie to słowo jest po prostu okropne.

Hotka, suczka itp. to już co innego, bo nazewnictwo to też jakiś element w tego typu relacjach(sexualnych) i pewnie jest niejedna kobieta, której nazywanie suką się podoba.

Ale żonka to już masakra jakaś.. :)

Słowo cipka też mnie jakoś mało satysfakcjonuje, bo ani to ładne, ani pieszczotliwe, jakieś takie przaśne trochę..

Już wolę wagina, albo muszelka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wagina i muszelka - no nie znoszę przeokrutnie!!!!!!!!!!!!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............

Suka??? Zacznę jadem pluć!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście wolę "Moja Żona" lub "Żona" a co do cipki w zależności od sytuacji i nastroju używam słów "kobiecość" , "najintymniejsze miejsce" lub "pochwa"... ale podczas namiętnych chwil dopuszczam nawet wulgaryzmy...  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przeszkadza mi "żonka", za to nie cierpie jak ktoś mówi "rasowa", rasowa suka, rasowa hotka, nie cierpię słowa rasowa, oraz nadużywania słowa "generalnie", a także "tak?" po niemal każdym zdaniu. Na przykład: "Jadę sobie rowerem. Tak?" :facepalm: 

Więcej grzechów nie pamiętam.

Może stworzymy temat: Jakie wyrazy nas denerwują, albo "Brzydkie słowa to:" za Marią Peszek i będziemy wymieniać: wędlina, itp...

a potem jeszcze poprosimy użytkowników o nieużywanie tych słów tutaj. Ciekawe ile nam zostanie;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby śmiesznie gdyby takie archaiczne zakazy wprowadzić :D "Użytkownik Kobieta otrzymał ostrzeżenie od Sem. Moderator napisał: za złamanie 387 punktu Regulaminu który mówi nam, że zabrania się na ZK Forum nadużywania słów "tak?" po każdym zdaniu, nie wolno używać wyrażeń "wędlina" oraz "rasowa" w odniesieniu do Hot Wife :D:P

Stwórzmy jak Danone dla swoich pracowników zasady kardynalne, oraz "pięć zasad głównych" za których złamanie będzie "zwolnienie z forum" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

huehue

zaczęłam czytać i już myślałam, że upomnienie dostałam :D:klapsik1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stwórzmy jak Danone dla swoich pracowników zasady kardynalne, oraz "pięć zasad głównych" za których złamanie będzie "zwolnienie z forum" ;)

Wtedy było by to chyba uwolnienie od forum a nie zwolnienie :)© tapatalk | ♀♂ sent from mobile device

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja w ogóle nie wiem oco chodzi, bardzie mnie już razi ktury niż żonka, ale jakoś to przełykam, a jak jest więcej takich gur to poprostu nie czytam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do słów : język polska pięknym językiem i mnogim. Język Polski mnogi w słowa jest i zawsze znajdzie się słowo które nas denerwuje innchy wkurwia,a jeszcze inni dostają apoplepsji skrętu kiszek. Cóż trudno żebym do swojej parnterki ( suki , żony, kochanki) mówił szmato w restaracji czy w sklepie, a co innego kiedy usłyszy ty dziwko ma mokre nogi a ja mam ochotę na nia. Profesure mozna zrobić co kogo denerwuje. Tutaj jest wolność słowa jeśli nikogo nie obrażam, I to co jednego denerwuje. drugiego wkurwia trzeciego podnieca. Trzeba umieć omijac te które działają na nas jak płachta na byka. Można utworzyc słownik CK słów które nas irytują w % dla zabawy.

Tak ze żonka żoneczka, cipa, cipeczka, sunia, suka, dziwka, kochanka, ladacznica, kurwa jednego będą bulwersować i wode gotować a innym będzie miał całkiem inne odczucia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...