Skocz do zawartości
Malone

Witam.

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem prosić o radę. Czytałem wiele wątków na tym forum i wszędzie główną radą jest to żeby być szczerym z partnerką. Zgadzam się z tym w 100% ale problem polega na tym ze boję się jak ona zareaguje, co sobie pomyśli itp itp. Ale już dłużej ze mogę kryć swoich potrzeb. Czy na początek oglądanie filmów z tematem cuckold to dobry pomysł? :) 

Pozdrawiam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doby, oswoi się z tematem, a Ty poobserwujesz reakcje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak najbardziej dobry, a do tego szeptanie sprośnych tekstów i pytanie ciekawe jak ona by sobie z takim poradziłą itpwszelkie sposoby naprowadzenia na temat są dobre

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze ciężko ją namówić na świntuszenie. W tym jest problem, ze zawsze mamy tradycyjny sex, bez pikanterii ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym jest problem, ze zawsze mamy tradycyjny sex, bez pikanterii

Czyli jaki?

Przynosi jej satysfakcję czy nie?

Czy może nie jesteś pewny?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to nie jestem pewien, zawsze twierdzi ze było dobrze, ale ja tego nie czuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie zacznij od szczerej rozmowy czy taki klasyczny seks ją cieszy, jeśli tak to spytaj czy nie chciałaby spróbować czegoś nowego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czegoś innego  ?:) mam jej zasugerować to co mnie naprawdę pociąga ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej zacznij od filmów i obserwuj, tak jak w powyższych wypowiedziach.

Nowe, miałam na myśli pozycje inne niż klasyczne, to nie powinno Jej narazić na szok, tak jak wiadomość o Twoich fantazjach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rady. W końcu mogę z kimś o tym "porozmawiać". W przyszłym tygodniu jedziemy na wakacje, bardzo bym chciał ją namówić na opalanie topless :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...