Skocz do zawartości
Duszek wariatmarek

Troszkę dylematów na początku

Rekomendowane odpowiedzi

M: Chyba nikt rozsądny nie udzieli Ci rady co Ty masz zrobić ze swoim związkiem, skoro jednak Twoja dziewczyna jest jak widać otwarta...

też by chciała poczuć zazdrość, podniecenie, wściekłość i podniecenie

To się może obrócić przeciw takim zabawom.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajmy, przecież większość rogaczy, przynajmniej za pierwszym razem odczuwa zazdrość i wściekłość, ale... także ogromne podniecenie.

I jak mi ktoś powie, że przed pierwszym spotkaniem z kochankiem nie miał żadnych wątpliwości i obaw, to... no dobrze, nie dokończę. ;)

Fakt, jest młoda, ale już nie "gówniara". Bywają na forum młodsze osoby, w różnych rolach, a znakomicie się w cuckoldzie odnajdują. To nie tyle kwestia metryki, a dojrzałości emocjonalnej.

Taka niewinna jak lelija to ona nie jest (choć cieleśnie niby tak), jeśli nie tylko chce innego, ale i Marka namawia na kobietę. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Omegą, Ona dopiero weszła w świat seksu w ogóle, jeśli teraz zaczniesz wprowadzać do Waszego życia cuckold'ową perwersję, to czym będziecie się cieszyć za 10 lat?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka niewinna jak lelija to ona nie jest

M: Zou.......  Dołączona grafika

(...) czym będziecie się cieszyć za 10 lat?

trudno się z tym nie zgodzić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cuckold'ową perwersję, to czym będziecie się cieszyć za 10 lat?

Otuż to!!! Bravo ILCIU!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do 37 roku życia cieszyłam się seksem 1 na 1 i nie czułam się nim znudzona, umiałam się z niego cieszyć. Cuckold nie był sposobem na nudę w łóżku. 

Zapewne też kiedyś zakończę romans z cuckoldem, choć nie z seksem w ogóle. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, 37 to jednak nie 23 ;)

Oczywiście wiek nie jest wyznacznikiem, ale raczej dojrzałość mentalna i seksualna.

Szczerze wątpię czy 23latka, która ma pierwszego i jak dotąd jedynego partnera seksualnego jest w tym znaczeniu dojrzała.

Znam jedną dziewczynę, która do 30stki spróbowała niemal wszystkiego, oprócz tego czego ustawa zakazuje, na tę chwilę cieszy ją tylko masturbacja ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście wiek nie jest wyznacznikiem, ale raczej dojrzałość mentalna i seksualna.

Śwete słowa powiedziała Królowa!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tyle kwestia metryki, a dojrzałości emocjonalnej.

No dokładnie to samo powiedziałam przecież. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Może faktycznie nie ma się co tak śpieszyć ale krew nie woda a jak już człowiek się na coś nakręci to ciężko to wybić z głowy , pożyjemy zobaczymy dzięki za rady!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...