Skocz do zawartości
Duszek wariatmarek

Troszkę dylematów na początku

Rekomendowane odpowiedzi

nie śpiesz się, ale czerpcie z życia bawcie się sobą i cieszcie, i rozmawiajcie o tym, no i jak nadarzy się jakaś okazja do mile spędzonych chwil to korzystajcie ale tak abyście tego nie żałowalioboje chcecie się bawić seksem, ale bawcie się tak aby się nie zachłysnąć od razu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiele malzenstw sie juz tak rozpadlo , niektore nawet cuckoldowe sa w ciezkich opalach dobrze mowi Laburek - musi byc wielkie uczucie nie tylko sex miedzy wami by to przetrwalo

zgadzam sie w 100%

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

To chociaż poproszę by teraz na wakacjach nad morzem poubierała się by czasem trochę uwagi przykuć panów :) jakiś toplessik na plaży czy ta moja ulubiona bluzeczka bez staniczka pod spodem !

Może jakiś seksik na wydmach może ktoś podejrzy :) Nie miałbym nic przeciwko by jakiś młodzian kręcił śmigłem przy okazji podgladania jak się bzykamy, albo jak moja mała robi mi loda patrząc w oczy podglądaczowi !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakiś seksik na wydmach może ktoś podejrzy

M: To akurat polecam ze spokojnym sumieniem :), tyle że przebywanie na wydmach może się skończyć podglądaniem przez funkcjonariusz Straży Miejskiej/Gminnej i po spektaklu mandacik ;)...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Właśnie wróciliśmy z wakacji było super.Tak jak radziliście nie wchodziliśmy do głębokiej wody nic na siłę a jednak...Ja i moja niunia bawiliśmy się cudnie, teraz szczęśliwi i wypoczęci znów do pracy.Wydarzyły się 2 takie sytuacje które spowodowały że mało nie padłem na zawał , moja pięknaubierała się tak że panowie wyciągali szyję co nie każdej kobiecie się podobało :)Były mini spódniczki i bluzki z dużym dekoletem, i topy bez staniczka było kusząco...Pewnego dnia poszliśmy na plażę nudystów namówiłem moją kicię i po pewnym czasie czuła się jak wdomu w otoczeniu golasów, byli zarówno weterani jak i młode parki, samotne panie i mężczyźni.Gdy poszedłem za potrzebą na wydmy w drodze powrotnej zastałem (w dodatku siedział gołym tyłkiem na moim ręcznikumłodego chłopaka , siedział bezczelnie i smarował mojej ślicznej plecy , co pewien czas niby to przypadkiemsmarując bok pleców dotykając piersi. Siedział za nią tyłem nie widzieli mnie, natomiast ja widziałem jego sterczącego ... penisatuż za jej pupką! Po chwili usłyszałem wołanie, Andrzej, Andrzej i chłopak momentalnie pożegnał się i pobiegłstojąc na wydnach zobaczyłem że do jednego zza parawanów, usłyszałem jeszcze "gdzie ty byłeś, !!! martwiłam się żesię utopiłeś , w wodzie cię nie było... on na to że musiał jeszcze skorzystać z wydm za potrzebą.Wróciłem do mojej i zapytałem i co tam działo się coś ciekawego jak mni enie było , a że nic. Byłem w szoku nic mi niepowiedziała tylko chciała iść się koniecznie wykąpać do wody a tak szła by jak najdłużej iść przy tym feralnymparawanie Andrzeja.

CDN

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Tego dnia nie zdażyło się już nic nadzwyczajnego, wróciliśmy do siebie po plażyzjedliśmy jedzonko z grilla potem obejrzelismy film na laptopie i spać.Następnego dnia jak to na urlopie, dzień na plaży potem obiadek w smażalni ryb awieczorem na dyskotekę na plażę. Wypiliśmy kilka drinków potańczylismy i zobaczyłem "go"czyli chłopaka z plaży nudystów... był ze swoją partnerką, tańczyli sobie wolnego zajęci sobą.Dziewczyna zupełnie niepodobna do mojego kotka. Niewysoka potężniejsza ale nie można powiedziećże z nadwagą tylko po prostu bardziej zbudowana ale proporcjonalnie :)Czarne długie włosy opadające na ramiona, zgrabne masywne i umięśnione uda, wystająca pupa,duże obfite piersi w bluzce z dużym dekoltem sprawiały wrażenie że zaraz wyskoczą na światło dzienne,do tego sympatyczna buzia z pełnymi ustami. W którymś momencie wracając z baru z drinkiem zauważyłemże moja niunia zobaczyła jego a on ją. W tym momencie krew zaczęła we mnie szybciej płynąć a chłopak widoczniestracił zainteresowanie swoją partnerką. Ponieważ z racji jej walorów tancerzy którzy chcieli z nią tańczyć nie brakowałoon poprosił moją kobietę do tańca. Ja nawet raz zatańczyłem z jego partnerką. poznaliśmy się i wyszliśmy zapalić na zewnatrz.Impreza nabierała tempa alkohol dawał się we znaki, w końcu jego dziewczyna więcej czasu spędzała na kanapie w rogu sali niż na parkiecie.Moja wręcz przyciwnie a tańce z kolegą były coraz bardziej śmiałe, obejmował ją w tańcu coraz niżej, jegonoga często była między nogami mojej ślicznej. Byłem zły ale i bardzo podniecony , co innego jednakfantazjować co innego przeżywać to w realu. W którymś momencie poszedłem do wc ale ponieważ był zajęty aja nie mogłem wytrzymać dłużej wybiegłem na wydmy za potrzebą, wracając po ciemku...Usłyszałem szepty, wyostrzyłem wzroku który  przyzwyczaił się do ciemności i kucnąłem za krzakami,nie myliłem się to moja śliczna szła z Andrzejem za rękę na wydmy, poszedłem za nimi nie myliłem siępo chwili zaczęli się całować. Wróciłem nabuzowany do lokalu jednak ciekawość i podniecenie wzięły górępobiegłem z powrotem na wydmy to co zobaczyłem odebrało mi resztki złudzeń. Andrzej rżnął moją narzeczonąktóra stała do niego tyłem rękoma opierając się o drzewo, on bezczelnie podwinął jej bluzkę i rękoma macałją po piersiach. Ruchy były dość energiczne a moja sunia powoli jęczała , słychać było klaskanie jader o pośdladkiw pewnej chwili Andrzej powiedział że zaraz skończy na to moja powiedziała biorę pigułki proszę spuść mi się do środka.Kucnąłem i nie wytrzymałem zwaliłem sobie chyba w ciagu 30 sekund. Skończyli on powiedział "zajebista z ciebie sunia" i poszedłmoja ubrała się w pośpiechu zapaliła papierosa i wróciła do lokalu, ja wróciłem również mówiąc że byłem w wc.Powiedziała że jest pijana źle się czuje i chce wracać z powrotem. W drodze powrotnej chciałem ją zbałamucić w lasku czułemogromne podniecenie pachniała seksem spermą była mokra zdyszana i miała wypieki na twarzy a sutki stały na baczność, ale powiedziałaże nie mam mowy nie będzie się bzykać w lesie jak kurwa bo ktoś może ją zobaczyć i że jest zmęczona i że może jutro...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zus

To kurestwo nie cuckold

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Później mi powiedziała że musi mi coś powiedzieć...I opowiedziała mi o wszystkim , wytłumaczyła że sama chciała zobaczyć jak to jest żebała się mojej reakcji, że bałą się bójki itd koleś tamtej nocy był ostatni dzień rano wyjechali.Nie wymienili się telefonami ani nic. Wkurzyłem się bo mi nie powiedziała od razu alew sumie sama się przyznała więc chyba jakoś to przeboleje tym bardziej że tak jak wtedy jeszcze nigdynie byłem podniecony, jajka aż mnie bolały tak napęczniały a wytrysk miałem jak z jastrzębiej na hel :)Pytałem jej o to jak się czuła i co myślała wtedy gdy brał ją pod drzewem jak dziwkę z dyskoteki,powiedziała że nigdy się tak nie czuła z jednej strony źle z drugiej cudownie, jednak kolejnym razemchce by w tym momencie ja był przy niej bym patrzył jej w oczy w trakcie orgazmu, bym upajał się widokiembym po tym obcym ja skończył w niej byśmy zapomnieli o bożym świecie bym to ja był tym ostatnim zaznaczając ślad :)Jak na razie po powrocie z wakacji nie było nic w temacie Cuckold więc jak cos sie wydarzy napiszę.Powiem tylko tyle kochamy się częściej i widzę że np moja ślicznotka już nie wstydzi się jak jej robięniegrzeczne fotki z wibratorkiem lub nagrywam jak mi robi laseczkę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...