Skocz do zawartości
Duszek wariatmarek

Troszkę dylematów na początku

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek wariatmarek

Jestem tu nowy :) Witajcie!!!!Do tej pory taka tematyka mnie nie fascynowała ale znalazłem w necie forum i czytając wpisy poczułem podniecenie.Jak sobie tylko pomyślę o tym to spodnie robią się za małe...Mam 30 lat miałem już trochę partnerek różnych i młodszych i starszych ale jak każdy.Ostatnia partnerka to jest to kocham ją i tworzymy super parę kto wie może połączy nas coś więcej.Ale temat jest inny Anetka jest młodą 23 letnią dziewczyną pochodzącą z małej wioski z południa.Jestem jej pierwszym facetem z którym się kochała miała jakieś tam sympatie ale ja ją rozdziwiczyłem.Jest drobną blondynką z jasną karnacją szczupłymi nóżkami i niewielkimi cycuszkami po prostu "Anioł".Jest skryta i po roku dopiero bycia ze sobą pozwoliła mi na seks :) jak jej robię minetkę co uwielbiajest czerwona jak burak ze wstydu :) piszczy jak nastolatka ale do fiutka się garnie choć oczywiście napoczątku się krępowała jak diabli co jeszcze bardziej na mnie działało stymulująco...A jak pierwszy raz trysnąłem jej w usta cóż wspomnienia są nieziemskie, taki anioł jak jest niegrzecznyto jest dużo bardzoej podniecające jak by była wyzywająca. Taka wstydliwa ale jak dochodzi to cały blok chybasłyszy a trzęsie się jak trusia nigdy żadna moja partnerka nie przeżywała by tak orgazmów.W dodatku jest wilgotna jak słoninka a cipka szczpulutka jak u nastolaki.No i jak pomyślę że bym ją zobaczył z obcym facetem w łóżku i jak on w tego mojego aniołka wsadza swojegopenisa, jak smaruje od środka tego mojego pączusia nasieniem, jak ona zawstydzona daje sobie wylizać muszelkę,jak dwiema drobnymi rączkami trzepie mu konika, jak ssie końcówkę patrząc mi w oczy, jak on spuszcza się w niąa potem ja po nim kocham się z nią po raz kolejny jak wypływa z niej sperma moja i kochanka jak wylizuje z niejnektar to bez seksu prawie mam orgazm. Wszystko jest super i myślę że Anetka jest na tyle delikatna i ufa miże powoli bym ją namówił do wszystkiego tylko boję się czy potem już nie stracimy czego co mamy teraz.Czy nie stanie się w końcu "bez obrazy nikogo nie oceniam" tylko piszę co myślę :wyuzdaną zwykłą panną która lubi się puszczać tylko seks i kolejne doznania będą istotne, że ktoś bardziej jejdogodzi niż ja teraz, będzie miał większego, twardszego, dłużej będzie się kochał lub pozwalał na więcej.Powiedzcie co wy o tym myślicie? Nie jestem w stanie od kilku miesięcy o tym myśleć!!!!!Jak idziemy gdzieś a jakiś facet się na nią spojrzy to już sobie myślę o tym jakby ona na nim cwałowała.Przez to że ma małe piersi w lato często chodzi bez staniczka a wiecie jak faceci lubią te odznaczające się sutkina bluzce :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

MZ jeśli masz takie wątpliwosci, że ktoś bardziej jej dogodzi, że będzie miał większego, będzie lepszy, to znaczy że jeszcze nie pora.... dla Ciebie.

Nie jesteś gotowy na cuckold

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może wyuzdaną NIEZWYKŁĄ kobietą, świadomą swych potrzeb i seksapilu?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

To nie do końca tak ...

Po prostu ona jest bardzo młoda, niewinna i stąd mój strach o nią i trochę o siebie :)

Tym bardziej że żadna kobieta nie była w moim życiu dla mnie tak ważna i tak atrakcyjna również fizycznie!

Oczywiście świadoma swojej seksualności też będzie hmm podniecająca może nawet nie mniej tylko bardziej.

Wiem że są różne temperamenty i ona jest wstydliwa ale widzę że za to potrzeby i radość z seksu jest pod tą deliakną powierzchownością niesamowita. Mleczna cera różowe sutki, jasne wargi jest delikatna i co chwila wyobrażam sobie na kimś obcym

zwariować można. Mam nadzieję że w te wakacje uda mi się namówić by na plaży opalała się topless jedziemy do do Karwi może znajdziemy plażę nudystów to wtedy zupełnie bym ją pozbawił kostiumu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że ktoś bardziej jejdogodzi niż ja teraz, będzie miał większego, twardszego, dłużej będzie się kochał lub pozwalał na więcej.Powiedzcie co wy o tym myślicie?

Bez ryzyka nie ma zabawy :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś bardziej jejdogodzi niż ja teraz, będzie miał większego, twardszego, dłużej będzie się kochał lub pozwalał na więcej.

Oceniasz siebie (a przy okazji ją) przez pryzmat penisa? Z jakichś powodów to Ciebie wybrała i nie sądzę, by na dzień dobry zażądała okazania "dowodu zbrodni". ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zus

Chyba właśnie dla tego obcego penisa to zrobi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: To będzie banał powtarzany tutaj wielokrotnie: takie zabawy mają sens tylko wtedy gdy związek jest na prawdę trwały.

I... dołączam się do Zou: Aneta nie wybrała Cię z powodu Twojego "sprzętu".

Tutaj:

Oceniasz siebie (a przy okazji ją) przez pryzmat penisa?

Chyba właśnie dla tego obcego penisa to zrobi

masz damski i męski (samczy) punkt widzenia. Dostrzegasz różnicę?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wariatmarek

Ok w takim razie jaka rada? Bo rozumiem nic na siłę nie śpieszyć się to jasne w życiu i ze wszystkim tak należy :)

W takim razie zaczniemy jeszcze trochę fantazjować może poproszę by nas ktoś podglądał w czasie seksu a potem powoli realizować fantazje :) Moja śliczna dała mi do zrozumienia że za takie zaufanie i oddanie -by ktoś obcy się z nią kochał zgadza się na rewanż czyli ja z jakąś kobietą a ona albo będzie się patrzyć albo dołączy do nas ale pod warunkiem że to ona znajdzie tę dziewczynę- powiedziałem że mnie bardziej podnieca układ ona z innym ale powiedziała że też by chciała poczuć zazdrość, podniecenie, wściekłość i podniecenie a przy okazji może spróbowała by jak smakuje kobieta...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie popełnisz błąd jest za młoda poprostu na takie rzeczy jeszcze myslisz o swoich doznaniach pomysl o tym czego jeszcze jej nie dałes inaczej sprubuj rozwijac wasze zycie seksualne a pozatym to jeszcze nawet nie Twoja żona według mnie nie powinieneś brac takiej odpowiedzialności na siebie skoro oficjalnie nie odpowiadasz za NIą narazie to tylko i asz dziewczyna pomysl o tym?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...