Skocz do zawartości
noexit

cuckold w czasie urlopu (Tunezja)

Rekomendowane odpowiedzi

w butelke :)ruletka z niewiadomymi to jest to co nie daje mi spokoju 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oznaczyć  wygrane pewnymi rozkazami i trzeba bezwzględnie ja wy konać  To dla mnie jest hot :redevil: nie może być osób obcych/całkowita akceptacja/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zabobon ;)

Jeśli ciąża przebiega fizjologicznie i kobita nie jest na tzw. ostatnich nogach, może lecieć samolotem.

Szczerze mówiąc, w pierwszych tygodniach ciąży wolałabym samolot niż kilkugodzinną jazdę autem.

Egipt itp. to ryzyko złapania "zemsty faraona". Dla kobiety w ciąży niezbyt ciekawa perspektywa...

Już lepiej złapać jakiegoś "potomka faraona".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Egipt itp. to ryzyko złapania "zemsty faraona". Dla kobiety w ciąży niezbyt ciekawa perspektywa...Już lepiej złapać jakiegoś "potomka faraona".

Arouser nie podnosił kwestii chorób, poza tym odwodnić można się również w naszym kraju, wszak temperatury iście afrykańskie, doprawdy nigdy nie zrozumiem traktowania ciąży, przebiegającej fizjologicznie, jak choroby.

To chyba jakaś ogólnopolska paranoja ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Zemsta Faraona sramsta faraona, wystarczy polecieć na zachód albo południe Europy i większość z nas nabawi się sraczki. To jest normalne zachowanie organizmu na nowe nieznane kultury bakterii. Moja zona, ma przeciw wskazanie od lekarza na loty samolotami (nagła zmiana ciśnienia w organizmie...)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ciąża przebiega fizjologicznie i kobita nie jest na tzw. ostatnich nogach, może lecieć samolotem.

Racja

Z tami na wczasach była piękna kobieta, z oznakowaniem na nodze ;), choć chyba nie hotka, która była w & mce ciąży. Wyglądałą zjawiskowo, do tego szpileczki nawet od czasu do czasu ... no miodzio.

Co do cuckoldu to my poznaliśmy parkę już pierwszego dnia, gdzie ona wybitna kandydatka na hotkę ale on .... nie bardzo.

Co ciekawe mimo że Madzie dostał na tacy ... wycykał. :)

Racja

Z nami na wczasach była piękna kobieta, z oznakowaniem na nodze  ;), choć chyba nie hotka, która była w 7 mcu ciąży.

Wyglądała zjawiskowo, do tego szpileczki nawet od czasu do czasu ... no miodzio.

*

Co do cuckoldu to my poznaliśmy parkę już pierwszego dnia, gdzie ona wybitna kandydatka na hotkę ale on .... nie bardzo.

Co ciekawe mimo że Madzie dostał na tacy ... wycykał.  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zemsta Faraona sramsta faraona, wystarczy polecieć na zachód albo południe Europy i większość z nas nabawi się sraczki. To jest normalne zachowanie organizmu na nowe nieznane kultury bakterii. Moja zona, ma przeciw wskazanie od lekarza na loty samolotami (nagła zmiana ciśnienia w organizmie...)

Turcja, Włochy, Grecja- nikt nie miał problemów.

Tunezja różnie.

Egip- albo się bardzo uważa albo problem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku do pierwszego rogaczenia doszło podczas urlopu we Włoszech,więc ten kraj polecamy:-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli temat nie zamknięty to wypowiem się.. Poleciałem z żoną do Egiptu.. odpocząć ale też spróbować, namówić ją na kontrolowany skok w bok.. (z mojej obecności, taki plan). Niestety pomimo delikatnych podchodów.. było blisko ale może zabrakło właściwego "obiektu".. Skończyło się na niczym. Przyznaję, że na codzień jest chyba jeszcze większy problem niż na urlopie. Praca, dom.. miliony obowiązków. Jak to ruszyć!? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli temat nie zamknięty to wypowiem się.. Poleciałem z żoną do Egiptu.. odpocząć ale też spróbować, namówić ją na kontrolowany skok w bok.. (z mojej obecności, taki plan). Niestety pomimo delikatnych podchodów.. było blisko ale może zabrakło właściwego "obiektu".. Skończyło się na niczym. Przyznaję, że na codzień jest chyba jeszcze większy problem niż na urlopie. Praca, dom.. miliony obowiązków. Jak to ruszyć!? :)

HA, mielismy podobny temat.

Tyle że mamy jakieś niewielkie doświadczenie i jechalismy na wczasy z założeniem: bzykamy :)

Może się uda kogoś znaleźć w temacie

Cholera udało się ... parka fajna, propozycja padła po 4 drinku all inclusive :)

Ale ... czego nie ogarniam do teraz .... facet z tamtej parki ... nie chcial spróbować ... ręce i fiut upadły mi poniżej stóp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...