Skocz do zawartości
noexit

cuckold w czasie urlopu (Tunezja)

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie cuckoldu dopiero zaczynam. Jestem okolo roku po slubie z piekna dziewczyna ktora jak mysle ma preferencje do zostania Hotką. Na razie sie opiera ale mysle ze to kwestia czasu a jej opory wynikaja przede wszstkim z obawy ze sie wyda ze jest pusszczalska. Z dotychczasowych wyjazdow na wakacje zauwazylem ze jest na nich nieco smielsza i ma wieksza ochote na sex. Tak sobie pomyslalem odnosnie planowanego przez nas z poczatkiem wrzesnia wyjazdu do Tunezji ze moze ktos ma znajomego na miejscu kto mogby sprobowac poderwac moja zone. niestety dokladnego miejsca pobytu jescze nie ustalilismy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja z moją mam podobnie równiez śmielsza robie się na wakacjach tym razem jedziemy na majorkę moze tak coś uda mi sie ruszyć do przodu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W krajach arabskich oczywiście miejscowi (ciemne karnacje itd.) robią wrażenie na kobietach.

Z nimi musiałbyś zagadać.

Majorka- dyskoteki, alkohol.

Możesz poszukać jakiegoś angola na "korepetycje" z języka angielskiego.

Przy takich luźnych wyjazdach łatwo znaleźć inną parę. Najpierw gadanie, potem zabawa.

Można umówić się na równoległy sex.

Super atrakcja patrzeć i/lub być oglądanym.

Potem wymienić się partnerkami.

Dziewczyny zachęcić na wspólny prysznic.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele razy prubowalem podejsc zone w rozny sposob bez rezultatu. Mysle ze poznawanie par nie przejdzie bo w naturze mam bycie typowym rogaczem poza tym moja zona nie jest bi. Jedynie gdybysmy zapoznali jakiegos bulla na wyjezdzie ( oczywiscie zapoznanie ze strony bulla) K moglaby mi doprawic rogi. Macie kogos znajomego najchetniej miejscowego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no myślę że alkochol i atmosfera zrobi swoje, najlepiej bylo by zapoznac jakąs pare z polski też w tyc klimatach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Od fascynacji do realizacji długa droga i ciężka praca Ciebie/was czeka... z żoną wyjeżdżamy na przełomie września i października do Egiptu... szczerze nie liczyłbym na to, że łatwo da się poznać inną parę do zabaw… aczkolwiek życzę powodzenia w realizacji fantazji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od fascynacji do realizacji długa droga i ciężka praca Ciebie/was czeka... z żoną wyjeżdżamy na przełomie września i października do Egiptu... szczerze nie liczyłbym na to, że łatwo da się poznać inną parę do zabaw… aczkolwiek życzę powodzenia w realizacji fantazji :)

Najlepsze są wycieczki fakultatywne, lub wypożyczenie samochodu na dwie pary- można kogoś podpytać.

W Egipcie teraz się siedzi tylko na miejscu, bo są rozruchy.

Ale jak ktoś jest w miarę otwarty to w różne gry można pograć- karty, monopol itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek parapara77

hej a gdzie lecicie do egiptu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

hej a gdzie lecicie do egiptu?

Niestety nasze plany urlopowe mocno się zmieniły, ponieważ moja luba jest w ciąży... A kobieta ciężar nie powinna latać samolotem. Także plan mamy teraz taki, albo Bieszczady, Chorwacja, Włochy bądź Hiszpania... Czas pokaże.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kobieta ciężar nie powinna latać samolotem.

To zabobon ;)

Jeśli ciąża przebiega fizjologicznie i kobita nie jest na tzw. ostatnich nogach, może lecieć samolotem.

Szczerze mówiąc, w pierwszych tygodniach ciąży wolałabym samolot niż kilkugodzinną jazdę autem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...