Skocz do zawartości
Chrabąszcz_uległy

Hotko co lubisz, co sprawia Ci przyjemność i radość?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do wszystkich pań, szczególnie do Hotek.

Ciekawi mnie jakie są Wasze ULUBIONE zachowania lub pieszczoty? Co budzi w Was "demona", wzburza krew, roziskrza wzrok ?

Przy odpowiedzi można posłużyć się tablicą poglądową.

post-7536-0-79457300-1374553475_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poloneza czas zacząć: ;)

- chyba jedyną delikatną pieszczotą jaką uwielbiam jest lizanie końcem języka płatków uszu. Ale tylko płatków, wpychanie języka do ucha powoduje, że czar pryska;

- wulgaryzmy w seksie - potrafią błyskawicznie podkręcić moje obroty. Ale muszą być wypowiadane w sposób naturalny i niewymuszony;

- spanking;

- bukkake;

- wiązanie, unieruchamianie;

- podduszanie;

- zasłonięcie oczu;

- ciągnięcie za włosy,

- dobrze zrobiona palcówka, najlepiej ze squirtem;

- i kilka innych rzeczy... :P

Bo chyba to, że oral, anal i klasyka - chyba oczywiste. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za szczerość.

Bo chyba to, że oral, anal i klasyka - chyba oczywiste.

Tak - pytanie nie dotyczyło oczywistości, a praktyk lub zachowań związanych z indywidualnymi przeżyciami.

To nie konkurs z ufundowanymi nagrodami ... ale przy najbliższej okazji ... postaram się wynagrodzić odwagę > pierwszej wypowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak - pytanie nie dotyczyło oczywistości, a praktyk lub zachowań związanych z indywidualnymi przeżyciami.

Oczywiste, co wynika z wielu innych moich wypowiedzi również. Oczywiste, bo gdybym czegoś z tego nie lubiła, to bym nie robiła. :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiec poza" normalnosca" uwielbiam pieszczote plecow , mam chyba tam jedna wielka lechtaczke

jakaś zaraza panuje ? ... (opanowała otoczenie) ... :) ... coraz bliższaś mi ... znam kogoś podobnego

Oczywiste, bo gdybym czegoś z tego nie lubiła, to bym nie robiła.  

:) ... jak dobrze Ciebie rozumiem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ zostałam poproszona o aktywność na forum to wymienię swoje "haczyki" na które się łapię:

- mocne drażnienie sutków jeszcze przez bluzkę - najchętniej przy  pozornie obojętnej rozmowie np. w kawiarni

- masaż stóp językiem

- pocałunki za uchem ( banał ale działa niessamowice)

- ściąganie ze mnie garderoby zębami, niespiesznie...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masaż stóp językiem

Forumowa Sfora skacze z radości :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele rzeczy bardzo lubię... ale chyba najmocniej kręci mnie przekraczanie granic... Lubię być zaskakiwana...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię być zaskakiwana...

O to, to właśnie :P:redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...