Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold a kryptogeje

Rekomendowane odpowiedzi

nie chodzi mi o to, że ktoś zarzuca gejom, że nie są ludźmi - chodzi o to, że gej to nie tylko poszukiwacz seksu z facetami i tylko z nimi i tak mu dopomóż itd... rzecz w tym, że gejostwo to przede wszystkim uczucia do tej samej płci - tłumione i odrzucane z różnych powodów i to prowadzi do małżeństw, a nie biseksualizm

jeśli gej twierdzi, że chodzi o seks, to przykro mi z jego powodu i to on, moim zdaniem, psuje opinię

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ano to dalej, że twierdzenie, że gej to nigdy lub gej to zawsze, ma takie odniesienie do rzeczywistości jak lampki na choince do gwiazd.

Ludzie, niezależnie od orientacji seksualnej, robią wiele różnych rzeczy, nie zawsze zgodnych z własnym JA - choćby małżeństwa zawierane wyłącznie dlatego, że "wpadli".

I owszem, bywają hermetyczni, nauczeni doświadczeniem. Kwestia podejścia człowieka do człowieka, nie przez pryzmat tego co nosi w spodniach i w którą stronę staje. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Presja społeczna sprawia że ludzie o takich preferencjach zakładają rodziny.

Dotyczy to też bi, którzy często nie mogą się zdecydować.

Czy do swoich preferencji przyznają się swoim kobietom?

Może mała część.

Jaka zdrada dla kobiety jest gorsza- z kobietą czy z mężczyzną ?

Ta druga może być dla niej dowodem że ich związek jest dla faceta przykrywką.

Nie jestem kobietą, zatem nie wiem.

Możliwe że kobieta nie zaspakajana przez męża znajduje sobie kogoś na boku a związek trwa.

Czyli taki cuckold.

Są małżeństwa które tworzą trójkąty.

Znam takie małżeństwo, gdzie facet jest bi. Znalazłem im chłopaka "do związku".

Chłopak za możliwość sypiania ze swoją wymarzoną dojrzałą kobietą, "przelatuje" także jej męża.

Zadowolony mąż, funduje wakacje żonie i ich młodemu kochankowi.

Dostaję czasem od nich zdjęcia z wakacji.

Czy facet jest gejem czy bi?

Nie wiem.

Jedyny głośny przypadek to ten:

Jedyny trwały związek Poniedziałka to trwający 18 lat romans z reżyserem Krzysztofem Warlikowskim. Poniedziałek zamieszkał nawet w jednym mieszkaniu z nim i... jego żoną, Małgorzatą. Stworzyli trójkąt, w którym wszystko skupiało się wokół Warlikowskiego.

Nigdy nie miałem go tylko dla siebie. Ona też pewnie płakała, bo musiała dzielić go ze mną – wyznaje Poniedziałek.

http://www.pudelek.pl/artykul/28891/przez_18_lat_zyl_w_trojkacie/

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy wcześniej nie wyobrażałam sobie seksu z kobietą, sama myśl wywoływała we mnie obrzydzenie. A jednak stało się i podobało mi się.Odkryłam moją naturę, która była we mnie zawsze, a którą zagłuszałam, przyjmując za pewnik tzw. normy społeczne.

To jak Zuza już jesteś lesbą czy uważasz się za biseksualną, bo według tych wszystkich mądrych błyskotliwych wypowiedzi przytaczających nawet tytuły książek to jesteś już lesbijką w 100%. No cóż do tej pory jestem już z trzecią żoną mam siedmioro dzieci, ale zajebiście kręci mnie oddawanie żony drugiemu :redevil: Czy to oznacza według Was że jestem gejem skoro tak to jestem gejem i jestem kurwa z tego dumny :aua:Ludzie jestem gejem bo oddaje żonę drugiemu!!!!!!!!!!!! :mur: :mur:Nic innego nie pozostaje mi jak tylko zapisać się do Klubu Anonimowych Gejów w skrócie KAGJeżeli jeszcze nie ma takiego klubu to trza będzie pomyśleć o utworzeniu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, Kreatorze, czytałeś wyrywkowo wcześniejsze wypowiedzi, czy co 5 zdanie?

Gdzie ja powiedziałam, że wszyscy mężczyźni, którzy dzielą się wdziękami żony z innymi to geje? No kurwa, gdzie???

W wątku głośno się zastanawiam, czy nie zdarzają się przypadki, że aby ukryć przed "światem" honmoseksualną orientację, geje, którzy mają rodziny (czy są w związku z kobietą) pozwalają na cuckold. 

Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy tym, co Ty napisałeś przed chwilą, a o czym mówię ja???

Przecież to czytelne jak sukinkot.

To jak Zuza już jesteś lesbą czy uważasz się za biseksualną, bo według tych wszystkich mądrych błyskotliwych wypowiedzi przytaczających nawet tytuły książek to jesteś już lesbijką w 100%.

Nawet nie jestem pewna, czy tak do końca jestem biseksualna, bo kobieta owszem, ale równocześnie i fiut (nie żadne cholerne dildo, czy wib) musi być. Nie wyobrażam sobie też związku z kobietą, na takiej płaszczyźnie emocjonalnej jak z mężczyzną. Właściwie to w ogóle nie wyobrażam sobie związku z kobietą.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co mi sie zdaje, Zołzo jedna :lach: , że umyślnie wrzuciłaś ten temat, żeby imputować cuckoldowym ludziom, że tylko geje lubią oddawać swoje żony!Mówimy nasze stanowcze NIE - Zołzowym spiskom!  :lach: Pozdrówka, kochanieńka i nie denerwicuj się tak, bo to tylko słowa pisane i każde może być różnie zrozumiane i odebrane. Uśmiechnij się!  :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otworzyłaś temat na który każdy ma swój pogląd więc musisz spodziewać się pewnej dyskusji,

Czytałem ten temat dokładnie nie co piąte zdanie :redevil: Jeżeli czytałaś moje wcześniejsze wypowiedzi w innych tematach(a wiem że tak :oki: ) to wiesz wyśmienicie co preferuję i co mnie kręci. Czytając wypowiedzi innych userów można jeden jedyny wniosek wysnuć że tacy jak ja są gejami mi akurat to nie przeszkadza. To że chce się przebywać w towarzystwie tej samej płci, że chce się z tą osobą robić coś więcej ponad rozmowę nie czyni ze mnie geja czy też z Ciebie lesbijki, ale co mnie to obchodzi jak kto to widzi przecież i tak nigdy nie liczyłem się z ludzkimi opiniami na mój temat :redevil: :redevil: :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, Kreatorze, czytałeś wyrywkowo wcześniejsze wypowiedzi, czy co 5 zdanie?Gdzie ja powiedziałam, że wszyscy mężczyźni, którzy dzielą się wdziękami żony z innymi to geje? No kurwa, gdzie???W wątku głośno się zastanawiam, czy nie zdarzają się przypadki, że aby ukryć przed "światem" honmoseksualną orientację, geje, którzy mają rodziny (czy są w związku z kobietą) pozwalają na cuckold.Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy tym, co Ty napisałeś przed chwilą, a o czym mówię ja???Przecież to czytelne jak sukinkot.

Temat jasny jak światło- pytanie czy są takie przypadki, a nie generalizowanie że wszyscy.

Nawet nie jestem pewna, czy tak do końca jestem biseksualna, bo kobieta owszem, ale równocześnie i fiut (nie żadne cholerne dildo, czy wib) musi być. Nie wyobrażam sobie też związku z kobietą, na takiej płaszczyźnie emocjonalnej jak z mężczyzną. Właściwie to w ogóle nie wyobrażam sobie związku z kobietą.

Z rozmów z osobami które mają takie doświadczenia wynika podobne podejście.

Lubią to i owo u kobiety/faceta podczas sexu, ale to tylko podczas. Poza tym to ani miłość do nich, ani potrzeba związku.

Just fun.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, Kreatorze, czytałeś wyrywkowo wcześniejsze wypowiedzi, czy co 5 zdanie?Gdzie ja powiedziałam, że wszyscy mężczyźni, którzy dzielą się wdziękami żony z innymi to geje? No kurwa, gdzie???W wątku głośno się zastanawiam, czy nie zdarzają się przypadki, że aby ukryć przed "światem" honmoseksualną orientację, geje, którzy mają rodziny (czy są w związku z kobietą) pozwalają na cuckold.Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy tym, co Ty napisałeś przed chwilą, a o czym mówię ja???Przecież to czytelne jak sukinkot.

Ach Zuza jak ja tęskniłem za tą wymianą poglądów :lach: :lach: :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...