Skocz do zawartości
benybeny11

Podziękowania dla ogiera

Rekomendowane odpowiedzi

Co myślicie o tym, aby rogacz dziękował Ogierowi za pieprzenie jego kobiety?

Mam taką fantazję, w której na kolanach dziękuję kochankowi, za to że zaspokaja potrzeby Hotki, potrzeby których ja-rogacz z małym bezużytecznym peniskiem nie potrafię zaspokoić.... Po czym Hotka wraz z Ogierem wyśmiewają mnie, robią ze mnie podnóżek i każą lizać sobie stopy, stopy Ogiera również :redevil:

Totalne poniżenie!;D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kikik37

kazdemu wedlug potrzeb,czyli co kto lubi ....! ! !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny pomysł, podoba mi się

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna fantazja. :) Teraz tylko trzeba ją zrealizować. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podoba :redevil:

Podnóżek na właściwym miejscu, może jeszcze w zębach wynieść zużyte prezerwatywy do śmieci, na czworakach, rzecz jasna :redevil:  :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podoba :redevil:

Podnóżek na właściwym miejscu, może jeszcze w zębach wynieść zużyte prezerwatywy do śmieci, na czworakach, rzecz jasna :redevil:  :lach:

To byłby zaszczyt Pani, mógłbym Panią poczuć.;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mógłbym Panią poczuć.

Bacik byś poczuł, gdybyś posłuszny nie był.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł bardzo fajny. Ja bym dodał jeszcze obowiązek proszenia Ogiera o zaspokojenie Żony. Oczywiście w podobnej  formie... Widziałbym to tak... klękam, całuję stopy Ogiera i wypowiadam coś w stylu: Panie proszę Cię o zaspokojenie mojej Żony, gdyż ja mając tak małe przyrodzenie, nie jestem dać satysfakcji żadnej kobiecie. Następnie zacząłbym lizać Jego stopy do czasu aż Ogier odgoniłby mnie żeby zająć się Żoną. Odchodząc jeszcze dodałbym: Dziękuję Ci Panie.

Chciałbym być tak wytresowany

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ależ to przecież jest normalne, tak jest i tak być powinno, oto fragment mojej korespondencji z Kochankiem Pani Żony:

"... dziękuje bardzo za możliwość uczestniczenia w spotkaniu i podziwiania jak prawdziwy mężczyzna kocha się z moją Panią....

.... ja rogacz dopiero teraz się przekonałem gdzie jest moje miejsce...

... rozumiem również, że zatrzymanie kluczy od pasa cnoty ma na celu to aby jakiś rogacz nie miał prawa i możliwości uprawiania czegoś, co do tej pory wydawało mu się, że jest seksie i w ten sposób nie psuł roboty prawdziwemu mężczyźnie oraz pokazanie rogaczowi gdzie jego miejsce....

... pragne nadal uczestniczyć w Waszych spotkaniach tylko jako bierny uczestnik celem usługiwania Wam dokumentowania prawdziwego seksu oraz celem spijania wspaniałego nektaru wypływającego z cipki Pani a pozostawionego przez prawdziwego mężczyznę..."

szacunek Pani Żonie i jej Kochankowi się należy i po każdym ich spotkaniu dziękuje później za możliwość przygotowania im spotkania oraz za zaspokojenie Pani Żony

poczuwam się również do obowiązku całowania stóp Pani Żony przed, w czasie i po spotkaniu z Kochankiem

taka moja rola

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...