Skocz do zawartości
skorpionik33szczecin

Jak to sie zaczeło.....

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam .

Mam na imie Marcin, 44 latka, 182 cm .....wzrostu,92 kg wagi a cała reszta w sredniej krajowej.

Za mną trzy małżeństwa, a obecnie od 8 lat w szcześliwym związku z młodszą o 15 lat, fajną  dziewczyną, za którą na ulicy odwracaja sie prawie wszyscy faceci :). Pewnego letniego dnia, jakieś 7 lat temu, wybraliśmy sie do Lubiewa k. Miedzyzdrojów na nagą plaże. Po całodziennych kąpielach w morzu oraz promieniach słońca, wczesnym wieczorkiem postanowiliśmy co nieco przekąsic w miasteczku . Idąc z dziewczyną pod reke i rozmawiając o wszystkim i o niczym, zauważyłym po raz pierwszy, dziwnie natarczywe spojrzenia mijanych mżczyzn. Po którymś z kolei takim przypadku, mówie do mojej pani,że wyjatkowo atrakcyjnie dzis sie prezentuje, bo wszyscy mijani faceci, przyglądają sie jej z ciekawością. Dopiero siedząc w ogródku jakiejś rastauracji naprzeciwko niej zauważyłem  powód tak wielkiego zainteresowania moja partnerką wśród mijanych mżczyzn i młodzieńców. Mianowicie, bluzeczka jaką założyła  na siebie po zejściu z plaży, pod słońce niesamowicie prześwitywała, prezentując "ukryte" pod nią jedrne piersi nie okryte stanikiem. Wpierw zrobiłem sie troche zazdrosny, ale po chwili, wracając wspomnieniami do tych natretnych, rozmarzonych spojrzeń, czasem ukradkowych a czasem wrecz obcesowo bezczelnych, poczułem rodzące sie ......podniecenie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Jeżeli chcesz publikować zdjęcia, to zrób to w stosownym dziale. Po raz pierwszy i ostatni raz rzypominam Ci, że tutaj się nie publikuje zdjęć z twarzą. Jeżeli zrobisz to jeszcze raz, zostaniesz zbanowany.

Zapraszam na Forum i zachęcam do aktywności

ZKF Administrator,

Sem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Jeżeli chcesz publikować zdjęcia, to zrób to w stosownym dziale. Po raz pierwszy i ostatni raz rzypominam Ci, że tutaj się nie publikuje zdjęć z twarzą. Jeżeli zrobisz to jeszcze raz, zostaniesz zbanowany.

Zapraszam na Forum i zachęcam do aktywności

ZKF Administrator,

Sem

Przepraszam, jestem zupełnym nowicjuszem, nie doczytałem regulamiu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma problemu. Doczytaj.

Zdjęcia wrzuć w galerii dla własnego bezpieczeństwa.

Jeszcze raz- baw się dobrze i pozdrawiam,

zachęcam do aktywności

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...