Skocz do zawartości
M-M

Mój pierwszy raz...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów! 

I... natchnienie mnie opuściło... Mój pierwszy post, powinienem się przedstawić, zrobić dobre wrażenie etc. A ja nie wiem co napisać. Pisanie o sobie jest trudne, a przynajmniej mi sprawia niemałe problemy, zbyt subiektywne jest własne na siebie spojrzenie, by oddało choć po części prawdziwy obraz człowieka... no ale bez zbędnego filozofowania, to nie klub dzielenia włosa na czworo. Trzeba  napisać o sobie, to napiszę, by jednak nie wyszedł z tego spory elaborat (mam niestety skłonność do rozwlekania wypowiedzi, o czym forumowicze pewnie wkrótce ku własnemu nieszczęściu się przekonają) ograniczę się do kilku faktów.

• Mam 26 lat, 176 cm wzrostu i 16 cm we wzwodzie (nie, to nie anons matrymonialny). 
  • Pochodzę z niewielkiego miasteczka pod Poznaniem.
  • Pracuje, studiuje, robię prawo jazdy (od wieków).
  • Jakiś czas temu odkryłem, że na myśl o zdradzie kontrolowanej mój organ twardnieje znacznie bardziej niż zwykle. 
  • Nie krępuje mnie to, nie dziwi - od taki jestem i już, każdy jakiś przecież jest.
  • Mam dziewczynę, kocham ją, jesteśmy ze sobą 2,5 roku i niedługo zamierzam się Jej oświadczyć.
  • Nie Ona nie wie o moich upodobaniach, w sprawach seksu jest raczej konserwatystką, choć zauważam u niej chwilami dziwny błysk w oku i delikatne ciągoty do eksperymentowania, które być może kiedyś uda nam się rozwinąć.
  • Tak, chciałbym jej o tym powiedzieć, i chciał bym patrzeć jak rżnie się z innymi facetami, jak uśmiecha się przy tym do mnie  i jak czerpie z tego rozkosz! Wiem jednak, że na razie to jeszcze nie ten etap w naszym związku, jeszcze nie ten czas. 
  • W ubiegłym roku za pośrednictwem wujka Google trafiłem na niniejsze forum. Przyczaiłem się, obserwowałem. Spodobało mi się bardzo, zarówno tematyka, jak też klimat i ludzie (na tyle na ile można ich oczywiście poznać po ich wypowiedziach).
  • Dziś postanowiłem dołączyć, ot tak po prostu, dzień dobry jak każdy inny. Chciałbym dzielić się z wami przemyśleniami i doświadczeniami związanymi z tym co nas wszystkich pociąga, zasięgać porad, odnaleźć inspiracje oraz towarzyszyć Wam w waszych życiu seksualnym.
  • Mam nadzieję, że uda mi się zaaklimatyzować z obopólną korzyścią.

Pozdrawiam serdecznie, do przeczytania!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacyjne powitanie! :aua: Już Cię lubię :)

I na dodatek Kolega z mojego fyrtla :D

Widać, że lubisz pisać i dzielić się swoją historią, zatem zapraszamy do udziału w naszych rozmowach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie krępuje mnie to, nie dziwi - od taki jestem i już, każdy jakiś przecież jest.

komu jak komu ale Tobie kibicuję gorąco! witaj!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne przywitanie, rozgość się i czuj jak wśród swoich.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa :) Mam nadzieję, że wkrótce poznamy się znacznie lepiej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wejscie smoka kolego, super przywitanie !

ALOHA !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już Cię lubię! :) Witaj i baw się dobrze. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...