Skocz do zawartości
illa

kiedy nie odpisujemy na pw?

Rekomendowane odpowiedzi

Może nie tu, ale swego czasu szukając pani, napisałem kilkanaście wiadomości do różnych pań. Każda z nich była inna, żadnego ctrl v. Dostałem dwie odpowiedzi. Jedna, że jak będzie chciała kogoś znaleźć to sama napisze, a druga że jak będe nieżonaty to mam sie odezwać.. (w profilu miała mężatka, a ja na dodatek napisałem że za wiedzą i zgodą żony) Kurcze.. przecież nawet nie widziały jeszcze jaki jestem brzydki, a już kosz.. idzie sie załamac.. widocznie nie pisałem do właściwych osób..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej odpisuję.

Chyba, ze zapomnę. :facepalm:

Wtedy mea culpa.

Ale właśnie co do: przyjmowania do grona znajomych.

Na początku każdy mógł mnie kliknąć - nawet to było fajne.

Bo chcieli :aua:

Ale potem lista zrobiła się długa, a osoby, które były moimi "znajomymi" przez te kilka miesięcy "znajomości" nawet się raz do mnie nie odezwały. SZOK.

Zrobiłam porządek w szufladzie. Trudno, pewnie nie jeden pomyślał o mnie piiiiii.

Ale znajomość coś dla mnie znaczy.

Teraz wprowadziłam sobie "zaakceptuj" Nie ma litości dla nowalijek, którzy nie mają czasu napisać ani do mnie, ani na forum. Jedyną aktywność jaką wykazują to kliknięcie "dodaj do znajomych"

Trzeba ćwiczyć swoją asertywność. Mnie się udało. Uff.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zamiast się denerwować, po prostu odnotuj, że coś takiego było

Odnotowałem że po prostu mu się nie chciało do Ciebie pisać. Doskonale znam ten system i sytuacja o której mówisz, nie mogła mieć miejsca.

(choć nie jako technik ale redaktor) witrynę DUŻO większą od tego forum i zdaję sobie sprawę, że czasem mimo że się wszystkiego dopilnuje, pojawiają się jakieś błędy

A cóż to za tłumaczenie :D Błędy aplikacji to normalna rzecz, ale to o czym mówisz NIE MOGŁO mieć miejsca. Tutaj redaktora nie ma, bo to jest forum, gdzie każdy jest redaktorem. Więc ja Ci mówię że tak NIE BYŁO a jeżeli powtarzasz brednie zasłyszane od laika, który nie potrafi się posługiwać skryptem z którego korzysta, albo nie wie co się dzieje na jego koncie, to nie wiem jakie mam mieć o tym zdanie. Zagraj sobie ze znajomymi w głuchy telefon jeżeli pamiętasz tę grę z dzieciństwa, to zobaczysz co Ci na końcu wyjdzie. Czyste bzdury, panie redaktorze.

To tak na marginesie, bo ludzie najczęściej nie odpisują po prostu dlatego, że się im nie chce.

To zupełnie tak samo jak z przelewami bankowymi. Najczęstszą przyczyną (bo aż 99,9% przypadków) nie zaksięgowanych środków na koncie jest to, że nadawca nie zlecił przelewu :D Mogę nawet ze spokojnym sumieniem powiedzieć że to 100% przypadków :)

Zuza właśnie o to mi chodziło. Jeżeli z nikim nie zamieniłem nawet zdania czy słowa na czacie lub na PW to dlaczego miałbym mieć go w znajomych?

W tym cała rzecz, że nie musisz. Mamy tutaj akceptację znajomych. Gdybym sobie nie włączył, pewnie bym miał  znajomych tylu, jak długi jest numer seryjny instalacji Windows.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyną aktywność jaką wykazują to kliknięcie "dodaj do znajomych"

M: No nie jedyną... oglądają jeszcze Twoją galerię... i i jedno z drugiego wynika :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ja nie odpisuję na PW?

Kiedy PW jest zaprzeczeniem tego co pisze w moim podpisie i traktowane jest jako dział pomoc przez tych, którzy nie są do tego uprawnieni. W 100% przypadków są to GŁUPIE pytania, na które odpowiedzi są zawarte wszędzie w poradnikach lub w regulaminie. Olewam takie wiadomości, usuwam bez odpowiedzi. Na palcach jednej ręki mogę policzyć PRYWATNE konwersacje, które prowadzę na PW.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja coś pisne w temacie znajomych. Jeżeli ten kto zaprasza jeszcze nic nie napisał na forum to go nie przyjmę, zresztą ze strony tego kogoś to mało dojrzałe podejscie. Jednak ta sytuacja naprowadziła mnie na inną myśl. Wielu jest właśnie takich, co się zarejestruje, pokuka i się nie odezwie.

Mam w związku z tym pytanie do Sema, czy nie można by wprowadzić ograniczenia dla takich osób w dostępie do działu galerie i filmy użytkowników. Np po napisaniu jakiejś liczby postów, w miarę sensownych, będzie miał dostęp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy nie można by wprowadzić ograniczenia dla takich osób

Są ograniczenia. Trzeba się zarejestrować, przywitać i wpisać do grupy preferencji. Więcej ograniczeń NIE będzie.  Ale to nie jest temat dotyczący wsparcia i wolałbym tutaj na takie ani żadne pytania nie odpowiadać bo są inne miejsca od tego.

Pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są ograniczenia. Trzeba się zarejestrować, przywitać i wpisać do grupy preferencji. Więcej ograniczeń NIE będzie. Ale to nie jest temat dotyczący wsparcia i wolałbym tutaj na takie ani żadne pytania nie odpowiadać bo są inne miejsca od tego.

Rozumiem, więcej pytań brak.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat trochę przygasł. A przypomniałem sobie o bardzo istotnej opcji dzięki której zawsze można odpowiadać na PW. Pod warunkiem że ma się VIP :D Nie wiem czy pamiętacie o opcji "Autoresponder" dostępnej na PW dla uprawnionych Użytkowników? Sorry za reklamę :D Ale tutaj jest akurat bardzo uzasadniona. Można przecież odpowiadać na PW zawsze. Nawet gdy nas nie ma.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie odpisuje na pw..

W sumie to poodpowiadało by sie.. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...