Skocz do zawartości
illa

kiedy nie odpisujemy na pw?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomijam oczywiście aspekt, gdy nie mamy dostępu do Forum.

Zawsze odpisuję, nawet gdy rzeczona pw pozbawiona jest dla mnie jakiegokolwiek interesującego słowa. Piszę wprost, że nie jestem zainteresowana i już.

Dziwi mnie jednak fakt, że ktoś zupełnie pozostawia moją pw bez odpowiedzi, a widać, że buszuje po Forum.

Czy to brak tzw. kultury osobistej czy brak miejsca w skrzynce ;) ?

Gwoli wyjaśnienia dodam, że dotyczy to wyłącznie nowych Użytkowników, ze "starymi" znajomymi oczywiście taka sytuacja nie ma miejsca.

Wam również się to zdarza?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa, wydaje mi się, że forum jest tak skonstruowane, że informuje o braku możliwości dostarczenia pw z powodu zapchanej skrzynki - mogę się mylić, ale wygląda na to, że najczęściej pozostaje brak kultury(?)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scandal, mnie się nie zapycha, jak również innym vip'om, chodzi mi o to, że moja pw  zostaje bez odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpisuje zawsze, choćby jednym zdaniem. Niech druga strona wie na czym stoi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa - należysz do VIP - prawdopodobnie pozostałym forumowiczom tak się zdarza... to tak szukając usprawiedliwienia dla tych niepiśmiennych :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi czasem zdarza się nie odpisać, gdy mam dostęp tylko przez smartfona. Po prostu jest mi nie wygodnie. Jednak gdy tylko wracam do domu, natychmiast nadrabiam zaległości.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi kiedyś gość napisał, że widzi, że ma wiadomość ode mnie, ale nie może zobaczyć jej treści. Przy limicie wiadomości, jak nie jesteś VIP, dzieją się takie dziwne rzeczy czasem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasem nie odpisuje, czy tutaj, czy na GG, gdziekolwiek.

Po prostu jak widzę głupie zaczepki szkoda mi czasu na pisanie kolejnego "Nie jestem zainteresowana" itd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie jednak fakt, że ktoś zupełnie pozostawia moją pw bez odpowiedzi,

Jak to możliwe, że ktoś Tobie nie odpisał  :kwi:

Może uważali się za takie ciacha , że poprzebierają sobie ... a nie będą odpisywać.

Nie wiem czego to jest przyczyna, zawsze odpisuje... chyba, że jest to kolejna wiadomość od tej samej osoby, to nie odpisywałem i zakładałem blokadę na pw . 

Ale nie było to na tym forum :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...