Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Noszę łańcuszek ze świadomością jego znaczenia , ale NIK jeszcze Mnie wprost nie spytał co to oznacza i po co go noszę a szkoda ..;)

Kocico ... bo Nikt Ciebie nie spotkał :D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my zgodnie z planem juz po wczasach wybralismy sie do jubilera i ...... tratatata zamowilismy lancuszek hihihi. Madzia bedzie go nosila dumnie i z rozkosza ku mojej i jej uciesze.... Oraz ciekawskich. Zatem szukac panowie szukac po nogach :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no cos ty , serio tak napisal na NK ?

Tak myśle że niezdaje sobie sprawy co to znaczy albo zdaje a ja o czymś nie wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedyś zapytałem koleżankę o łańcuszek ale stwierdziła, że tylko ozdobatakże albo nie chcą się przyznać albo niewiedzą, ale w tym wypadku raczej nie wiedziała, bo kochanka miała i rozmawialiśmy również na takie tematy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam popadać we frustracje, jeszcze nikt mnie nie zdemaskował ;)

Żadnych pytań, nawet w obliczu świecenia ozdobioną szkitą w towarzystwie i pochwalenia się, że to nowy, bo poprzedni zgubiłam.

No nic, zupełnie nic :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykładowy dialog:-Co ten łańcuszek oznacza?-A co ma oznacząć?-hotwife.-a co to?Niech pytający wytłumaczy kobiecie, co to znaczy hotwife....

trochę słabo z moim angielskim,

ale czy to przypadkiem nie oznacza "poparzona żona" :facepalm:

Zouza, dnia 15 Lipca 2013 - 17:06, napisał(a):Tak, rogi z brylantami w ilości równej ilości spotkań hotki z kochankami. ;)M: Zapytam przewrotnie: kto owe brylanty sponsorować powinien? ;)

Kochankowie :lach:

kiedy sobie wyobrażę mężczyznę zaawansowanego w klimacie cuckold...

to kochanków niedługo trzeba będzie szukać w Arabii Saudyjskiej :lach:

może by tak wprowadzić nasze krajowe zamienniki wysadzane cekinami :redevil:

post-3114-0-52609800-1375095474_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gotowe, gotowe ..... jest łańczuszek ... MAŁŻE dotrzymuje słowa hehehe

Co Wy na to ?

Podoba się nóżka i oznakowanie HOT WIFE ? :) 

post-6751-0-82143700-1375291706_thumb.jpg

post-6751-0-75459400-1375291722_thumb.jpg

• Lubię 15
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nooo pewnie... 

nie ma to jaj sexy szpilka i nóżna z łańcuszkiem...

nóżka... :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...