Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.08.2023 o 19:32, ParaLegnica pisze:

01064180.jpg

20230821_180621.jpg

Bardziej o jednoznaczny przekaz nie można się pokusić ? Świetnie wyglądają ozdoby na Pani.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.08.2023 o 19:32, ParaLegnica pisze:

01064180.jpg

20230821_180621.jpg

Świetne!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MJ23 pisze:

Świetne!

Pierwsze, o dziwo, podobno nie zostało przez nikogo rozpoznane. Rzekomo brane jest za "kolorowe serduszko". 

Drugie odrobinę zbyt bezczelne by grasować w tym po niewielkim mieście  ;) mialo czekać na jakiś ciekawszy wyjazd. Jest jeszcze trochę nieco bardziej dyskretnych ozdob. Ale już się nie przydadzą raczej 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.07.2023 o 13:10, CuckoldMagda pisze:

Wróciłam do domu z samotnych wakacji nad morzem z takim łańcuszkiem na nodze. Mąż pytał i był dociekliwy ale powiedziałam mu że to tylko ozdoba :) Na wakacjach miałam 3 partnerów i działo się :)

To może jakieś opowiadanie na ten temat???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem właśnie na wakacjach w Turcji i tu dużo kobiet nosi takie ozdoby - zarówno Turczynki jak i turystki, wiec statystycznie rzecz biorąc wątpię aby wszystkie, które noszą bransoletkę na prawej nodze były hot wife.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio spotkałem kilka kobiet z takimi bransoletkami oraz jedną dziewczynę w wieku 17-19 i nawet pochwaliłem jej łańcuszek, ale jeśli w tak młodym wieku zaczęła tak się bawić to nie dała tego po sobie poznać. Może dlatego, że od razu poprosiłem ją o zdjęcie stóp z fotela, a to musiało przekreślić moje potencjalne szanse. ;)

Także reasumując: próbować można, ale musi być aktywna odpowiedź ze strony Pań, ażeby Pan zaznajomiony z tematem próbował coś dalej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.07.2024 o 16:47, MyslećPoSwojemu pisze:

Może dlatego, że od razu poprosiłem ją o zdjęcie stóp z fotela, a to musiało przekreślić moje potencjalne szanse. ;)

Mogło coś w tym być 😅

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...