Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

myślę, że taki instruktarz przydałby się w osobnym temacie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przy okazji, mógłby ktos kompetentny przypomnieć znaczenie coistotniejszych symboli? Chyba mam kłopoty z forumową wyszukiwarką...

No właśnie może ktoś obyty w temacie zrobi taki temat? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie obyta, ale temat już czeka na wypowiedzi... ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowe, gotowe ..... jest łańczuszek ... MAŁŻE dotrzymuje słowa heheheCo Wy na to ?Podoba się nóżka i oznakowanie HOT WIFE ? :)

Mnie sie bardzo podoba, ale pojawia sie pytanie dlaczego nie na prawej nozce w swietle wczesniejszej wymiany zdan...)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie bardzo podoba, ale pojawia sie pytanie dlaczego nie na prawej nozce w swietle wczesniejszej wymiany zdan...)

bo ja szczerze mówiąc głupi jestem z tych ustaleń.

Raz prawa, raz lewa .... czeski film (kłaniam sie SUBI :* )

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo ja szczerze mówiąc głupi jestem z tych ustaleń.Raz prawa, raz lewa .... czeski film (kłaniam sie SUBI :* )

Ja w zadnym razie nie posadzam siebie o madrosc w tym zakresie, gdyz o calej symbolice dowiedzialem sie wczoraj;P moja dziewczyna nosi raz na lewej raz na prawej kierujac sie jedynie zmyslem estetycznym nieswiadoma podwojnego znaczenia;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...