Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni model nie kojarzy Ci sie z ZK ? ..... :OTo poczytaj o znaczeniu "kolorow kart"  na lancuszku Hotki ;)Poza tym ......, mozna wiele wiecej symboli zawiesic na TAKIM lancuszku :P

eee tam - serduszko, kokardka, czterolistna koniczynka, serducho z cyrkoniami, podkowa na szczęście i serce z napisem Love - no sorry, to akurat nic niezwykłego.Dwa poprzednie owszem, dość jednoznaczne ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dość jednoznaczne ;)

Dosc jednoznacznie, bede chcial Cie dopasc na nastepnym zlocie ;):P

Przypre do baru i ....... :redevil: .....omowimy szczegoly znaczen , symboli i oznakowan ;)

A TAK "narowista" Hotka jak Ty, to raczej cztery podkowki powinna miec :klapsik1:

Wiec i w kowala sie moge zamienic ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a zmieniając nieco temat...

Pewnie część z Was wie o istnieniu aplikacji na smartfony, dzięki którym można się zaopatrzyć w "wirtualne bransoletki" lub inny tzw. "cuckold tag". Pomijając wady i zalety z geolokalizacji (z kwestiami prywatności i bezpieczeństwa włącznie) zobaczyć symbol hotki lub rogacza na mapce w telefonie daje pewien dreszczyk emocji.

Przyznaję, że to nie to samo co wypatrzeć bransoletkę na zgrabnej nodze gorącej nosicielki lub spacerować z żoną przykuwającą wzrok własną bransoletką... no ale jest to jakaś alternatywa na zimową porę kiedy wszystkie hotki paraduja w kozakach ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@al22 - a jak się ta ciekawa apka zwie? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak w gógle play wpiszesz słówko 'cuckold' to kilka wyrzuci. M.in. bardzo ładna apka o nazwie 'cuckold tag'. Niestety wersja darmowa pozwala się tylko oznakować i nie wyświetla mapy. Nie śledzi też nosiciela jedynie jednorazowo zaznacza lokalizację. Co może płatna to nie wiem bo jeszcze nie kupiłem. Z innych tematycznych aplikacji bardzo fajna jest "WhosFuckin", czy jakoś tak... Mało popularna w Polsce ale na zachodzie jest gęsto od userów ;-) Z płatnych jest jeszcze x-locator... Dobra wystarczy tej reklamy bo podpadnę adminowi... ;-) Myślę, że temat jest ciekawy, ale zaleca się ostrożność. Suma sumarum niczego nie polecam tylko podaję jako ciekawostkę. Pamiętajcie o tym aby za bardzo się nie zdradzić... Nigdy nie wiadomo co za świry te mapki śledzą.

no i ciekaw jestem jakie jest Wasze doświadczenie w tej materii...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, poszukamy, a być może i sprawdzimy ;)

Co do noszenia łańcuszka. Parę lat temu był noszony (bez świadomości jego "specjalnej" symboliki) ale się... zgubił. Nie mniej myślę że trzeba będzie wrócić do tej, miłej świeckiej tradycji, a nuż znajdzie się jakiś odważny byczek, który nie będzie bał się zapytać :>

Tym jednak razem, łańcuszek może będzie nieco bardziej odważny, np. z literkami HW itp.  :redevil:

R

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na naszym rodzimym serwisie aukcyjnym można dostać śliczną zawieszkę pik do bransoletki. Sam taką zakupiłem i czekam aż moja niedoszła hotka się uświadomi albo ja nabiorę odwagi aby wyjaśnić jej symbolikę :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ryzyko zdemaskowania? Hmmmmm.... Musiałby to być bardzo tematyczny łańcuszek.

A przy zwykłym oplatającym nogę jakie nosi 99% nieświadomych tego kobiet, to jakie ryzyko?

Wszystko zależy od tego jak zachowa się Hotka którą zapyta ciekawski.

Zawsze można tak pokierować rozmową, aby to pytający pierwszy odsłonił karty.

Ale zakładając że będzie to osoba która też jest w tych klimatach, to chyba dobrze.

To musiało by być niezmiernie podniecające poznać tak spontanicznie kochanka, a nie przez anons.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na naszym rodzimym serwisie aukcyjnym można dostać śliczną zawieszkę pik do bransoletki. Sam taką zakupiłem i czekam aż moja niedoszła hotka się uświadomi albo ja nabiorę odwagi aby wyjaśnić jej symbolikę :-)

@al22, a czy czasem pik nie oznacza Hotki preferującej ciemnoskóre "dania"? :)

Ryzyko zdemaskowania? Hmmmmm.... Musiałby to być bardzo tematyczny łańcuszek.A przy zwykłym oplatającym nogę jakie nosi 99% nieświadomych tego kobiet, to jakie ryzyko?Wszystko zależy od tego jak zachowa się Hotka którą zapyta ciekawski.Zawsze można tak pokierować rozmową, aby to pytający pierwszy odsłonił karty.Ale zakładając że będzie to osoba która też jest w tych klimatach, to chyba dobrze.To musiało by być niezmiernie podniecające poznać tak spontanicznie kochanka, a nie przez anons.

Nam się marzy spotkanie z nowo poznanym Byczkiem, w którym to on inicjuje pierwszy kontakt, a znakiem rozpoznawczym dla niego jest odpowiedni łańcuszek na kostce żony ;) Planujemy już jak to wcielić w życie...   :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@R&A - czy czasem pik nie oznacza Hotki preferującej ciemnoskóre "dania"? - a faktycznie może być... aczkolwiek mi się podoba i kojarzy mi się jednoznacznie z HW.

przy okazji, mógłby ktos kompetentny przypomnieć znaczenie coistotniejszych symboli? Chyba mam kłopoty z forumową wyszukiwarką...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...