Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

łańcuszki ze stali chirurgicznej też są w sprzedaży - jest to jakaś opcja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie miejsce Małżonki też w sejfie, chyba, że cenisz Ją mniej niż złoto ;)

trafnie!

ale nie o to chodzi :) żona nie lubi biżuterii, ma jej jakąś nie znaną mi ilość m.in kupioną przeze mnie w formie prezentów ale nie używa jej na co dzień.Ma jedynie obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Nawet kolczyków nie lubi nosić m.in przez uczulenie. Nie czuje się komfortowo.

Ja natomiast złoto, srebro uwielbiam(ale nie w formie biżuterii - osobiście nie noszę nawet obrączki), w razie wojny katastrof dobry uniwersalny środek płatniczy ;)

p.s jakby zagrożenie przeszło zza Wschodniej granicy posiadam również spirytus :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nosiłam zawsze coś wokół kostki: rzemyki, łańcuszki, bransoletki...i do teraz nie miałam pojęcia, że to znak hotki...Nosiłam bo mi się wydawało sexy..i facetom też się podoba..zwraca uwagę i pewnie daje do zrozumienia, że lubię te klocki....ok - już rozumiem: słowem ze hotka! ;-),

Dorobiłam się wogóle już całkiem sporej kolekcji różnych 'obrączek' na kostkę. Od kilku lat najbardziej lubię nosić coś co dostałam kiedyś w Londynie na pamiatkę miłej przygody, a mianowicie jkest to taśma z przezroczystego silikonu z prostą klamerką ze srebra...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tę chwilę jestem bezłańcuszkowa, bom zgubiła :cry:

Nigdy jednak nikt nie zapytał mnie po co, na co i dlaczego, pewnie dlatego, że wiele kobiet, a nawet młodych dziewczyn nosi łańcuszek bez świadomości jego symboliki.

Jeśli świadoma osoba znajdzie Twój łańcuszek założy go na nogę, jeśli nieświadoma - pewnie na rękę. Ja myślę o łańcuszku, założę pewnie gdzieś na wakacjach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja , pozwole sobie jako ciekawostke i bardziej praktyczna informacje (gdzie kupic ? ) , pokazac kilka obrazkow

Bardzo ciekawe wyroby w tematyce, tak ze Panowie Rogacze i Kochankowie ;)

Dekorowac nozki swoich Pan !!!!

Teraz juz nie macie wymowki typu : " nie ma gdzie kupic ? " :D

Jest wersja dla BRADZO odwaznych Pan , lub  dla mniej  "exchibicjonistycznych"  :aua:

Jestem sam ciekaw , Ile z Naszych Slicznych Pan, odwazyloby sie nosic taki lancuszek na codzien , na szyi ?

Prosze raczki w gore :redevil:

Link do sklepu  (ze wzgledu na kryptoreklame) , podam na PW wszystkim zainteresowanym ;)

post-4556-0-26679200-1388583194_thumb.jpg

post-4556-0-76947900-1388583221_thumb.jpg

post-4556-0-08362800-1388583237_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ryzyko zdemaskowania"... trochę to śmieszne :)

Wiele koleżanek mojej żony nosi łańcuszki na nodze i jakby się dowiedziały, że to jest oznaka "hotwife" to byłyby w niezłym szoku ;)

Moim zdaniem zwykły łańcuszek na kostce to nie jest żadna oznaka. Myślę, że 99% kobiet noszących je nie ma pojęcia, że dla niektórych to jest oznaka hotki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

srebro nie przejdzie, złoto wysokiej próby, ewentualnie wyroby specjalne. Niższe próby złota uczulają po kilku dniach.

Są wyroby niby dla uczulonych - ale niestety nie sprawdzają się.

Chociaż złoto ostatnio BARDZO potaniało to i tak uważam że jego miejsce jest w sejfie :)

Sknera i maruda.... :P :p :P:facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wersja dla BRADZO odwaznych Pan , lub  dla mniej  "exchibicjonistycznych" (...) Link do sklepu  (ze wzgledu na kryptoreklame) , podam na PW wszystkim zainteresowanym ;)

nazwa jest widoczna na zdjęciach ;)Ja może mało spostrzegawcza jestem, ale ostatni model nie kojarzy mi się zupełnie z zk... Dla mnie wygląda jak zwykły łańcuszek ze standardowymi zawieszkami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nazwa jest widoczna na zdjęciach ;)........ostatni model nie kojarzy mi się zupełnie z zk... Dla mnie wygląda jak zwykły łańcuszek ze standardowymi zawieszkami.

Nazwa to i jest widoczna, ale nie spamuje podajac nazwy sklepu :P

Ostatni model nie kojarzy Ci sie z ZK ? ..... :o

To poczytaj o znaczeniu "kolorow kart"  na lancuszku Hotki ;)

Poza tym ......, mozna wiele wiecej symboli zawiesic na TAKIM lancuszku :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...