Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłam do domu z samotnych wakacji nad morzem z takim łańcuszkiem na nodze. Mąż pytał i był dociekliwy ale powiedziałam mu że to tylko ozdoba :) Na wakacjach miałam 3 partnerów i działo się :)

• Lubię 8
  • Wow! 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, CuckoldMagda pisze:

Wróciłam do domu z samotnych wakacji nad morzem z takim łańcuszkiem na nodze. Mąż pytał i był dociekliwy ale powiedziałam mu że to tylko ozdoba :) Na wakacjach miałam 3 partnerów i działo się :)

Czyli rozumiem, że mąż żyje w nieświadomości? LA

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.07.2023 o 14:11, LadyA&psina pisze:

Czyli rozumiem, że mąż żyje w nieświadomości? LA

Sądzisz że wszyscy mężowie chcą o tym wiedzieć wprost? Sądzę że nie.

• Haha 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.07.2023 o 00:00, suntzu pisze:

Sądzisz że wszyscy mężowie chcą o tym wiedzieć wprost? Sądzę że nie.

Niektóre żony chcą żeby mąż nie wiedział. Przez jakiś czas.

• Lubię 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłem na ten temat przypadkiem i muszę coś opowiedzieć w związku z tym.

Byłem niedawno z khotką na urlopie w Bułgarii. Wiadomo, urlop w dużym hotelu, poznawaliśmy nowych ludzi. Znajomości typu posiedzieć, pogadać wieczorem przy drinku itd. żadnych zażyłości. Do czasu... Pewnego popołudnia moja żona postanowiła kupić sobie bransoletkę na kostkę (ja wiedziałem że to coś oznacza, ale do końca nie wiedziałem co). I już tego samego wieczoru, jedna z poznanych par wykazała nam większe zainteresowanie.. Koło mnie siadała Pani a koło mojej khotki Pan. I tak to trwało parę wieczorów aż do wyjazdu. Dodam, że ich zachowaniem stało się bardziej swobodne, były jakieś musiniecia ręką, podteksty seksualne..

Dopiero teraz, po przeczytaniu tego tematu uświadomiłem sobie że poznana Pani miała bransoletkę na stopie i prawdopodobnie pomyśleli, że jak moja khotka założyła swoją bransoletkę, to się ujawniliśmy... ?

Na szczęście mamy kontakt i dzieli nas tylko 500 km??

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W czasach  sarożytnych łańcuszek noszony na lewej nodze przez kobietę oznaczał że otrzymała go od swojego męża bądź mężczyzny a jej serce jest zajęte, na prawej że jest wolna, 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zapytałem jedną kobietę czy wie co oznacza łańcuszek na prawej nodze, odpowiedziała że wie i po jej wypowiedzi na ten temat wywnioskowałem że dlatego nosi. Od wtedy jak widzę fajną kobietę to patrzę czy na prawej nodze ma łańcuszek ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Matt2233 pisze:

Kiedyś zapytałem jedną kobietę czy wie co oznacza łańcuszek na prawej nodze, odpowiedziała że wie i po jej wypowiedzi na ten temat wywnioskowałem że dlatego nosi. Od wtedy jak widzę fajną kobietę to patrzę czy na prawej nodze ma łańcuszek ?

A jak ma, to co robisz? ☺️

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...