Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle kobiet nosi łańcuszek na nodze "bez żadnego trybu", że się tak wyrażę, iż zdemaskować łańcuszkiem można co najwyżej to, że się nie zrobiło pedicure;)

• Lubię 5
  • Hmm... 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio byłem świadkiem w jednej z galerii handlowych we Wrocławiu jak oto młoda kobieta miała łańcuszek na prawej nodze, a na lewym ramieniu tatuaż ♠️ Była z chłopakiem. Chodził za nią jak psiak.

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.06.2023 o 12:44, Grey pisze:

Tyle kobiet nosi łańcuszek na nodze "bez żadnego trybu", że się tak wyrażę, iż zdemaskować łańcuszkiem można co najwyżej to, że się nie zrobiło pedicure;)

W punkt. Mnie osobiście mój stary uświadomił. Całe życie widywałam, a  nawet nosiłam tego typu łańcuszki bez podtekstów. Nawet jako nastolatka. Za to teraz z mężem lubimy sobie w formie zabawy pozgadywać hot or not ?.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam osobiście Panie co mają tatuaż w formie łańcuszka zrobiony na kostce. Nawet na prawej. Na grzeczne pytanie czy coś to znaczy (jak każde tatoo) i stwierdzenie z mojej strony, że fajnie to wygląda zawsze odpowiadały wymigująco: Błąd młodości ?.

Ogólnie wydaje mi się, że łańcuszek to tylko ozdoba i nic nie znaczy dla osób co nie są w klimacie ZK. Dla tych co są jest to napewno jakiś symbol który jest często źle interpretowany przez tych co wiedzą co on może znaczyć.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.06.2023 o 02:07, suntzu pisze:

Ostatnio byłem świadkiem w jednej z galerii handlowych we Wrocławiu jak oto młoda kobieta miała łańcuszek na prawej nodze, a na lewym ramieniu tatuaż ♠️ Była z chłopakiem. Chodził za nią jak psiak.

I prawdopodobnie było tak jak myślisz -  to była dominująca ze swoim uległym. 

Takie klimaty lubię, te dostrzegalne tylko dla wtajemniczonych.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noszę w wawie taki łańcuszek na kostce - w sumie - przez kilka tygodni. Zdażyło się 4-5, że była jakaś akcja. Najbardziej świadomy obserwator zapytał wprost, inni - bardziej uśmiechy, oczka itd. 
A z ciekawostek dodam, że gin wiedziała i kosmetyczka :) 

IMG_0518.jpeg

• Lubię 8
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio uświadamiałem żonę kumpla która wróciła z wakacji i na pierwszym spotkaniu po powrocie zobaczyłem u niej taki łańcuszek na właściwej nodze. 

Delikatnie ja uświadomiłem ale kryła ogromne zdziwienie że taki mały szczegóły zwrócił moja uwagę i że on coś takiego oznacza 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, Robal pisze:

Ja ostatnio uświadamiałem żonę kumpla która wróciła z wakacji i na pierwszym spotkaniu po powrocie zobaczyłem u niej taki łańcuszek na właściwej nodze. 

Delikatnie ja uświadomiłem ale kryła ogromne zdziwienie że taki mały szczegóły zwrócił moja uwagę i że on coś takiego oznacza 

? też ściemniałam kilka razy, że niby nie wiem o co chodzi 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, paramagic pisze:

? też ściemniałam kilka razy, że niby nie wiem o co chodzi 

Łańcuszek sam w sobie faktycznie może nic nie oznaczać. To tylko ozdoba. U Ciebie jednak dodatki przy tej ozdubce jasno mówią o co "biega". Wtajemniczeni i będący w klimacie napewno bardziej subtelnie i wyrozumiale podejdą do tego faktu. Cała reszta mniej lub bardziej "wiedząca" a nie będąca "praktykująca" w ZK to szukający sensacji czy w przypadku panów łatwego "łupu". To tylko moje zdanie nasuwające się z naszego doświadczenia no i oczywiście z relacji Pań tu publikowanych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Emotion seeker pisze:

Łańcuszek sam w sobie faktycznie może nic nie oznaczać. To tylko ozdoba. U Ciebie jednak dodatki przy tej ozdubce jasno mówią o co "biega". Wtajemniczeni i będący w klimacie napewno bardziej subtelnie i wyrozumiale podejdą do tego faktu. Cała reszta mniej lub bardziej "wiedząca" a nie będąca "praktykująca" w ZK to szukający sensacji czy w przypadku panów łatwego "łupu". To tylko moje zdanie nasuwające się z naszego doświadczenia no i oczywiście z relacji Pań tu publikowanych.

Dokładnie. Ci subtelniejsi mnie bardziej ciekawią 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...