Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

ok zrozumiałem przestrogę, będę się kontrolował i trzymał się tematu :P

ale tak na moje usprawiedliwienie...... łańcuszek a łańcuch to nie jest wielka różnica...daleko nie odbiegłem przecież

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pogoda robi się coraz przyjemniejsza więc hotki coraz chętniej eksponują swoje bajeczne ciała przyozdobione zmysłowymi łańcuszkami... Uwielbiam tą pogodę ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W TV musnęła mi reklama Rossmana. Na końcu reklamy jest scenka że na koniec warto zakupić łańcuszek na nogę, wraz z prezentacją, nie kojarzę czy było na lewej czy prawej nodze.

Tabu pęka, coraz większe prawdopodobieństwo że będzie można w pysk zebrać :D;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w znajomych pewną rodzinę (nie chciałbym żeby ktoś wyciągał mi jakieś słowa z ust ale zacząłem się nad tym zastanawiać). Rodzina jest bardzo fit, dużo wspólnych zdjęć z treningów, wczasów, filmików na insta, aż tu nagle zauważam u córki łańcuszek na nodze... Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie jej ciągłe kokietowanie. Nie wiem czy można pisać o wieku poniżej... ale póki co się wstrzymam, jak mnie ktoś doinformuje to wrócę do tematu. Co o tym myślicie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co o tym myślicie ?

A co tu o tym myśleć? Albo przypadek albo nie ;)

A co do tematu głównego to myślę, że łańcuszek jest jednym z tych symboli które są znane tylko dla "przyjaciół królika" więc osoby, które nie mają styczności z tematem nie uznają go jako symbol. Poza tym sam łańcuszek o niczym nie świadczy - biżuteria jak każda inna i nie jest to nic oczywistego. Myślę, że wiele kobiet nosi nie wiedząc nawet, że "to coś oznacza".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co tu o tym myśleć? Albo przypadek albo nie ;)

A co do tematu głównego to myślę, że łańcuszek jest jednym z tych symboli które są znane tylko dla "przyjaciół królika" więc osoby, które nie mają styczności z tematem nie uznają go jako symbol. Poza tym sam łańcuszek o niczym nie świadczy - biżuteria jak każda inna i nie jest to nic oczywistego. Myślę, że wiele kobiet nosi nie wiedząc nawet, że "to coś oznacza".

Tyle to i ja wiem, może jakieś kobiety skrobną coś w tym temacie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rochlech: Póki nie spytasz, możesz snuć zaledwie domysły. Jeśli spytasz, dostaniesz dwie odpowiedzi, na tak i na nie. Obie mogą mieć dwojaki wydźwięk. 'Nie może oznaczać, że to tylko ozdoba lub że nie jesteś w kręgu zainteresowań. Przy 'tak' możesz smalić zeluwy i albo się uda, albo pokarmisz trochę ego znajomej i tyle z tego będzie. W sumie jest trzecia opcja - foch, bo jak możesz coś takie sądzić ;)

Miast pytać wprost, sam asertywnie zaprezentuj swoje hobby w niezobowiązujący sposób. Albo strzelisz ślepaka przy odkryciu kart, tudzież rozpoczniesz otwarty dialog.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko głośno myślę, osobę znam tylko z krótkiej konwersacji, a w zasadzie ją i jej mamusie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od zawsze uważałem, iż atrybut zdrady kontrolowanej jest niezwykle ciekawy i jednocześnie tak bardzo niejednoznaczny. Dziś omal nie spytałem pewnej uroczej Pani w sklepie w sposób bezpośredni, czy wie co oznacza na Jej nodze bransoletka? Pikanterii dodaje jeszcze fakt, iż była na prawej nodze... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...