Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

na obie to uległej kajdany na kostki można nałożyć hahaha

i w dyby :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległa bywa tylko dla mnie - dla innych bywa Hotką

A to sie wyklucza ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

noooo taka kobietka w dybach to musiałaby mieć długi łańcuch od kajdanów by móc szeroko nogi rozstawić hahahah ale byłaby wtedy ładnie wyeksponowana:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to sie wyklucza ?

A gdzie napisałem że się wyklucza ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

noooo taka kobietka w dybach to musiałaby mieć długi łańcuch od kajdanów by móc szeroko nogi rozstawić

To nie jest Dział BDSM, tego rodzaju komentarze mogą urazić niektórych Forumowiczów, którzy nieco subtelniej obchodzą się z kobietami.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm no nie sadziłem, że to się zalicza już do ostrego BDSM.....hm no oki będę miał się na baczności a chciałem napisać ze fajnie gdyby tak wyeksponowana hotka miała jeszcze zawiązane oczy...ale pewnie to też zostanie podciągnięte pod BDSM

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

noooo taka kobietka w dybach to musiałaby mieć długi łańcuch od kajdanów by móc szeroko nogi rozstawić hahahah ale byłaby wtedy ładnie wyeksponowana:)

hahahaha rzeczywiście .... do posikania ze śmiechu 

Coś Ty brał ?

To nie jest Dział BDSM, tego rodzaju komentarze mogą urazić niektórych Forumowiczów, którzy nieco subtelniej obchodzą się z kobietami.

Nie Illa ... to nie BDSM ... to ironia była i prześmiewanie zabaw BDSM na mój gust - nie odnotowałaś tego "hahaha" autora wpisu

Ale co ja tam się znam 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hotka miała jeszcze zawiązane oczy...ale pewnie to też zostanie podciągnięte pod BDSM

Nie, zdecydowanie pod kategorię braku umiejętności czytania ze zrozumiem. Tu jest temat o łańcuszku na nodze lub o podobnych ozdobach, pisany z zachowaniem taktu i poszanowaniem Forumowiczów, którzy nie pasjonują się BDSM. Proszę wrócić do tematu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...