Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

i w sobotę poszła sama na siłkę, zrobił się bardziej odważny i podszedł , skończyło się kawką pofitnesową

O proszę. A jak przebiegła rozmowa. Podejmował temat czy nie?

Bardzo ciekawe tak trafić. Oczywiście trzeba wykazać się dociekliwością i odwagą...

Pamiętam, że kilka lat temu na siłowni spotykałem młode małżeństwo.

Oboje bardzo mili.

Ona nadzwyczaj ochocza w stosunku do mnie.

Ale nie wiedziałem czy ona z samodzielnej inicjatywy, czy miała pozwolenie.

Musiałem ją ignorować.

Gdyby miała łańcuszek miałbym dużą podpowiedź.

Ale wtedy nie było to znane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam lekko temat ze względu na zaistniałą sytuację, wczoraj byłem razem z żoną na fitnessie, ja biegam na bieżni ona na orbitreku i wyjątkowo wczoraj na jej kostce świeci się złoty łańcuszek. W pewnym momencie podchodzi do niej facet i zagaduje, on nie wiedział że my jesteśmy razem, ja nie słyszałem o czym rozmawiają, tylko widziałem. Jak później powiedziała mi żona podszedł i zapytał bez owijania czy łańcuszek oznacza to co oznacza czy tylko zwykła ozdoba, a ona do niego co według niego to oznacza, więc on spytał czy uprawia sex z innymi facetami, i to pytanie speszyło żonę, na kilka sekund, po czym odpowiedziała mu że tak i wtedy to jego speszyło , nie za bardzo wiedział jak kontynuować rozmowę, odpowiedział tylko "Acha, miłego ćwiczenia i do zobaczenia".

Znaczy że są odważni faceci wśród nas ale nie do końca przygotowani na taką odpowiedź, ciekawe czy będzie zagadywał innym razem. 

Dobry typ, he he :D :D

Może się chciał tylko 'uświadomić" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytamy i uśmiechamy się :lach:

bo nasza ładniejsza połówka nosi łańcuszek na kostce bo to jest ładne,ot wszystko i nawet nie zdawaliśmy sobie sprawy z tego,że istnieje do tego jakaś ideologia :shock:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do noszenia łańcuszka to słyszałem już wiele teori, które nie mają ze sobą zupełnie nic wspólnego. Kiedyś zainteresował mnie ten temat, bo wiedząc co "niby" oznacza jego noszenie w wiadomym miejscu nie chciało mi się wierzyć, że aż tyle kobiet wyraża swoje preferencje.

Jakież było moje zdziwienie, że wiele grup tematycznych może sobie rościć prawo do tej symboliki. Jeżeli chodzi o mnie to mam bardzo duży dystans do tego rodzaju rzeczy. Tak samo jest jak chociażby z wąskim, skórzanym lub materiałowym naszyjnikiem wokół szyji w bdsm. Tak więc ciężko to stwierdzić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety a może stety nie było ciągu dalszego, facet okazał się gawędziarzem, i jak chciał skierować rozmowę na te tematy to sam się zaczął peszyć, a że moja luba nie należy do tych co same atakują więc skończyło się na kawce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie wiele kobiet jest nie świadoma tego, że nosząc łańcuszek na nodze może to coś świadczyć. Wielokrotnie pytałem moich znajomych widząc u nich właśnie taką ozdobę na nodze dlaczego je maja odpowiadały bo to modne bądź podobało się im u innych kobiet, gdy zapytałem czy wiedza co to może oznaczać to zdziwione były, że w ogóle coś to może oznaczać. Gdy mówiłem im co to zazwyczaj oznacza speszone szybko ściągały z nogi łańcuszek.

Podobno ( sprawdzałem na wielu stronach ) kobieta nosząca łańcuszek na lewej nodze to symbol uległej kobiety natomiast na prawej to kobieta o luźnym podejściu do związku.

Biorąc pod uwagę dużą nieświadomość kobiet i ich facetów co może symbolizować taka ozdoba ciężko jest być pewnym idąc na ulicy, na plaży i widząc łańcuszek na kodze kobiety, że jest to hotka:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie wiele kobiet jest nie świadoma tego, że nosząc łańcuszek na nodze może to coś świadczyć. Wielokrotnie pytałem moich znajomych widząc u nich właśnie taką ozdobę na nodze dlaczego je maja odpowiadały bo to modne bądź podobało się im u innych kobiet, gdy zapytałem czy wiedza co to może oznaczać to zdziwione były, że w ogóle coś to może oznaczać. Gdy mówiłem im co to zazwyczaj oznacza speszone szybko ściągały z nogi łańcuszek.

Podobno ( sprawdzałem na wielu stronach ) kobieta nosząca łańcuszek na lewej nodze to symbol uległej kobiety natomiast na prawej to kobieta o luźnym podejściu do związku.

Biorąc pod uwagę dużą nieświadomość kobiet i ich facetów co może symbolizować taka ozdoba ciężko jest być pewnym idąc na ulicy, na plaży i widząc łańcuszek na kodze kobiety, że jest to hotka:)

w pełni pod tym się podpisujemy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

WIOSNA tralalalalala wiosna ..... idzie wiosna ....

Uwaga Uwaga ... łańcuszki załóż :)

Madzia ! Zakładaj no na nóżkę !

- A na którą kochanie ?

...... hehehe historia kołem się toczy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli jest uległa hotka to chyba na obie :)

Uległa bywa tylko dla mnie - dla innych bywa Hotką

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...