Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

A czy jest jakaś różnica, prawa czy lewa noga?

Tego nie wiem, ale sa tutaj tacy, co wiedza wszystko;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy jest jakaś różnica, prawa czy lewa noga?

Dla mnie nie.Ja noszę na lewej i nie czuje sie " mniej" hot :P
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam lekko temat ze względu na zaistniałą sytuację, wczoraj byłem razem z żoną na fitnessie, ja biegam na bieżni ona na orbitreku i wyjątkowo wczoraj na jej kostce świeci się złoty łańcuszek. W pewnym momencie podchodzi do niej facet i zagaduje, on nie wiedział że my jesteśmy razem, ja nie słyszałem o czym rozmawiają, tylko widziałem. Jak później powiedziała mi żona podszedł i zapytał bez owijania czy łańcuszek oznacza to co oznacza czy tylko zwykła ozdoba, a ona do niego co według niego to oznacza, więc on spytał czy uprawia sex z innymi facetami, i to pytanie speszyło żonę, na kilka sekund, po czym odpowiedziała mu że tak i wtedy to jego speszyło , nie za bardzo wiedział jak kontynuować rozmowę, odpowiedział tylko "Acha, miłego ćwiczenia i do zobaczenia".

Znaczy że są odważni faceci wśród nas ale nie do końca przygotowani na taką odpowiedź, ciekawe czy będzie zagadywał innym razem. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam lekko temat ze względu na zaistniałą sytuację,

Brawo dla Hotki za odwage ;)  :kwi:

A i Rogaczowi gratulacje , za stworzenie dla swojej Pani  poczucia pewnosci, oparcia i bezpieczenstwa , ze ma odwage sie zachowywac tak, jak sie wlasnie zachowala.  :dobre:

Chcialbym zobaczyc speszona mine i zachowanie tego goscia  , ten widok, musial byc "bezcenny"  :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek parahot

Czy kobieta zna znaczenie łańcuszka  czy nie zna to zawsze oznacza on kobietę zmysłową. To wabik noszony przez kobiety skłonne do nawiązania romansu. Jeśli jednak ktoś podchodzi do kobiety eksponującej zgrabna nóżkę i zadaje jej obcesowe pytanie to nic dziwnego ,że słyszy "spadaj". Co to? Sonda uliczna? Panowie wysilcie się - bądźcie subtelniejsi - a jestem pewien ,że to się opłaci. Moja żona nosiła i nikt nie zadał jej durnego pytania "czy ten łańcuch na nodze oznacza ,że się puszcza z każdym". Natomiast zauważyła ,że mężczyźni uważnie ją  lustrują i odnoszą się do niej z większą atencją. Po prostu była adorowana i sprawiało jej to przyjemność. Do romansu z łańcuszkiem w tle nie doszło bo nie trafił się nikt kto spełniałby jej wymagania, bądź nie było sprzyjających okoliczności. Łańcuszek spełniał jednak swoją rolę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam lekko temat ze względu na zaistniałą sytuację, wczoraj byłem razem z żoną na fitnessie, ja biegam na bieżni ona na orbitreku i wyjątkowo wczoraj na jej kostce świeci się złoty łańcuszek. W pewnym momencie podchodzi do niej facet i zagaduje, on nie wiedział że my jesteśmy razem, ja nie słyszałem o czym rozmawiają, tylko widziałem. Jak później powiedziała mi żona podszedł i zapytał bez owijania czy łańcuszek oznacza to co oznacza czy tylko zwykła ozdoba, a ona do niego co według niego to oznacza, więc on spytał czy uprawia sex z innymi facetami, i to pytanie speszyło żonę, na kilka sekund, po czym odpowiedziała mu że tak i wtedy to jego speszyło , nie za bardzo wiedział jak kontynuować rozmowę, odpowiedział tylko "Acha, miłego ćwiczenia i do zobaczenia".

Znaczy że są odważni faceci wśród nas ale nie do końca przygotowani na taką odpowiedź, ciekawe czy będzie zagadywał innym razem. 

Wesoła historia.

Gawędziarz erotoman, aż nie spodziewał się takiej odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jak na razie odwagi mu brakuje na ponowne podejście i zagadanie, teraz już wie że ona nie jest tam sama tylko razem ze mną , ostatnio zastanawialiśmy się czy byłby odważniejszy gdyby mnie nie było w pobliżu, może się odważymy na taki krok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i w sobotę poszła sama na siłkę, zrobił się bardziej odważny i podszedł , skończyło się kawką pofitnesową

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...