Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Alter, dla Ciebie .......... , z wlasnej lodki wyrwe i Ci na nozke zaloze ;)Nawet i z kotwica do kompletu , jak tylko sobie zazyczysz... :redevil:Ten napewno sie nie zerwie :lach:

doceniam dobre chęci, ale raczej byłby wątpliwą ozdobą...jak kula u nogi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

doceniam dobre chęci, ale raczej byłby wątpliwą ozdobą...jak kula u nogi

Absolutnie.... , w dodatku ze stali nierdzewnej ;)

Napewno nie uczula, a ciezar...., napewno tak zgrabna Kobieta, znajdzie podnozka ktory bedzie nosil za nia ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutnie.... , w dodatku ze stali nierdzewnej ;)Napewno nie uczula, a ciezar...., napewno tak zgrabna Kobieta, znajdzie podnozka ktory bedzie nosil za nia ;)

a dziękuję :) tyle że szkoda mi czasu na szukanie podnóżków
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kochana żona ma uczulenie na metale nieszlachetne

Wiem coś o tym, mam takie samo uczulenie. Nawet wewnętrzna strona guzika od dżinsów powoduje że dostaję wysypki. Toleruję tylko złoto najwyższej próby oraz platynę. Wszystko inne= wysypka boleśnie swędząca się mażąca papka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Niestety moje łańcuszki używam tylko weekendowo, praca absolutnie nie pozwala na taki luz... :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem coś o tym, mam takie samo uczulenie. Nawet wewnętrzna strona guzika od dżinsów powoduje że dostaję wysypki. Toleruję tylko złoto najwyższej próby oraz platynę. Wszystko inne= wysypka boleśnie swędząca się mażąca papka.

Złoto lub platyna !!I taki łańcuszek wtedy nie tylko identyfikuje ale wygląda i nie uczula ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż złoto ostatnio BARDZO potaniało to i tak uważam że jego miejsce jest w sejfie

W takim razie miejsce Małżonki też w sejfie, chyba, że cenisz Ją mniej niż złoto ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie miejsce Małżonki też w sejfie, chyba, że cenisz Ją mniej niż złoto

Bingo!!! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strach pomysleć co będzie jak przyjedzie wszczepiśc stenta, polecam Promusy, są z czystej platyny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strach pomysleć co będzie jak przyjedzie wszczepiśc stenta, polecam Promusy, są z czystej platyny

a od kiedy "stal chirurgiczna" , jest nieszlachetna ?

proponuje sprawdzic tabele "seri galwanicznej" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...