Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Też nie wiedziałem o znaczeniu łańcuszka.

Teraz zamiast na tyłek będę patrzył na kostki...

... no może najpierw na tyłek, potem kostki ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek diabelRogaty

moja nosi łańcuszek na zgrabnej prawej kostce od początku tego sezonu letniego i ku mojemu zdziwieniu jeszcze nikt nie zapytał jej lub mnie czy to symbol :) hotki czy ozdoba... co do zdemaskowania to było by super gdyby wkońcu ktoś znajomy, akceptowany do tych spraw przez moją niunię zaskoczył w klimacie ;)

to byłoby ok mieć " bulla" z bliskiego otoczenia, same plusy tak myślę - klarowny układ, częste spotkania towarzyskie haha idealnie jak dla mnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja nosi łańcuszek na zgrabnej prawej kostce od początku tego sezonu letniego i ku mojemu zdziwieniu jeszcze nikt nie zapytał jej lub mnie czy to symbol :) hotki czy ozdoba... co do zdemaskowania to było by super gdyby wkońcu ktoś znajomy, akceptowany do tych spraw przez moją niunię zaskoczył w klimacie ;)

to byłoby ok mieć " bulla" z bliskiego otoczenia, same plusy tak myślę - klarowny układ, częste spotkania towarzyskie haha idealnie jak dla mnie

Jak byś ubrał ją w t-shirt z napisem hotwife to niewielu zwróciłoby uwagę.

Raczej nikt by nie zagadał.

A my tu o jakiś łańcuszkach rozmawiamy....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz pisalam fajnie bylo by jesli ktoś z osób znających cuckold i znaczenie słowa Hot Wife zagadnol by mnie tylko po rozpoznaniu akurat noszonego łańcuszka na nodze myśle ze zapoczątkowało by to ciekawa znajomością , ale nie tylko po to go noszę żeby zwrócić uwagę mężczyzn czy tez ze akurat jestem Hotka noszę go bo ładnie wyglada nożka a jeśli chodzi o podkoszulke z napisem to Nie bo po cóż sie afiszowac z tym :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne Wałęsahttp://cytatybaza.pl...-a-ja-bede.html

...ale ja pytam poważnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek harny6

...ale ja pytam poważnie

Na poważnie to na prawej :) 

Moja nosiła na lewej od czerwca (od czasu jak dostała łańcuszek), nie wiedząc co to oznacza, ale później na moją gorącą prośbę przełożyła go na prawą :) Mimo to, zero reakcji ze strony kogokolwiek na ulicy. A jak zrobiło się chłodniej to już zdjęła, twierdząc, że może go nosić tylko na gołą nogę, a na rajstopy to podobno faux pas. Zakłada jedynie na nogę w pończosze, ale to tylko w domu jak ją ładnie poproszę :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na poważnie to na prawej :)

Moja nosiła na lewej od czerwca (od czasu jak dostała łańcuszek), nie wiedząc co to oznacza, ale później na moją gorącą prośbę przełożyła go na prawą :) Mimo to, zero reakcji ze strony kogokolwiek na ulicy. A jak zrobiło się chłodniej to już zdjęła, twierdząc, że może go nosić tylko na gołą nogę, a na rajstopy to podobno faux pas. Zakłada jedynie na nogę w pończosze, ale to tylko w domu jak ją ładnie poproszę :)

Gdybyś ubrał ją w t-shirt z napisem Hotwife, to i tak większość nie wiedziałaby o co chodzi.

Ot "gorąca żona".

Odbierane jako żona swojego męża, zamiast dla chętnego nieznajomego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Około września weszła do mnie do sklepu parka. Ona w ciąży (bardzo seksowna) on normalny gość. Pytali o jakieś drobiazgi, chwilkę z nią rozmawiałem, i zauważyłem na jej zgrabnej nóżce łańcuszek, i nagle błysk w oku i banan na twarzy, ona to zauważyła też się uśmiechnęła. Oczywiście nie rozmawialiśmy o ich łóżkowych preferencjach. Wychodząc ze sklepu, z uśmiechem na twarzy, powiedziała facetowi że się połapałem ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek harny6

Gdybyś ubrał ją w t-shirt z napisem Hotwife, to i tak większość nie wiedziałaby o co chodzi.Ot "gorąca żona".Odbierane jako żona swojego męża, zamiast dla chętnego nieznajomego.

Jasne, zdaję sobie z tego sprawę :) Po prostu nie spotkaliśmy nikogo, kto wiedziałby co to oznacza - bo zarówno koszulkę HotWife, jak i łańcuszek rozpoznałyby raczej tylko osoby siedzące w tym temacie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...