Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekujemy za cieple slowa :-) madzia cala w skowronkach a lubi otoczenie wielu ptaków hihi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowe, gotowe ..... jest łańczuszek ... MAŁŻE dotrzymuje słowa hehehe

Madziupiekne nozki to pieknie wygladaja...

w tym przypadku łańcuszek niepotrzebny

już po takiej apetycznej stópce widać że to hot wife jest :redevil:  :redevil:  :redevil: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście  ze się podoba zarówno nóżka jak i piękny łańcuszek połyskujący na niej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

mnie też nikt nie zdemaskował mam na nodze i nie wiem czy to przykuwa uwagę, chyba to już gdzieś napisałam i się powtórzę, większość kobiet jest nieświadoma i nosi bo po prostu to moda. Byłam niedawno na koncercie w Pradze, chodziłam po Pradze zwiedzałam i oczywiście spoglądałam wraz z mężem mimowolnie na kostki pań na tak duże miasto spotkaliśmy tylko jedną  dziewczynę która mogła być świadoma tego co posiada piszę mogła bo nie zapytałam jej w prost i tylko  domniemam. Tak sobie myślę, że jak to jest czy u nas ta świadomość jest większa czy to faktycznie tylko moda czy w innych krajach panie po prostu ukrywają się albo nie ma takiego 'obyczaju " hmm ciekawe. Tak czy siak mnie nigdy nikt nie zapytał a chyba bym chciała, zresztą znając nasze obyczaje, kulturę ludzie uważają to za krępujące czemu się nie dziwię. Tak zupełnie na koniec może utworzyć jakiś niewerbalny kod np. dyskretny uśmiech albo mrugnięcie, może to infantylne ale wydaje mi się, że dla nas w klimatach to miłe a dla panów nie zobowiązujące nawet jeśli dziewczyna nie wie o co chodzi to od razu parasolką po łbie nie dostaniecie :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na przeciętnym spacerze po mieście lub wizycie w centrum handlowym widuję zwykle ze trzy atrakcyjne kobiety z łańcuszkiem na prawej kostce i mam na myśli panie, które śmiało mogły by być hot wife, choć nie wiem czy można to oceniać po wyglądzie...

Myślę, że zwykle atrakcyjne panie po prostu dodają sobie uroku zakładając owy łańcuszek... bo to jest sexy i tyle ;)

Nasuwa mi się takie pytanie... skoro tyle dziewczyn nosi te łańcuszki po moim mieście, dlaczego jest ich tak mało na tym forum? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie, od pewnego czasu gadamy sobie tu o oznaczeniach hotek, lancuszkach itd itp ale znajduje sprzeczne informacje w internecie na temat "ktora to noga" lewica czy prawica. Podobniez w tym wątku, ktos pisze ze na prawej, moja ma na lewej a w necie pisze roznie. Czy ktos z forumowców ma doktorat z tej działki i odpowie rzeczowo i ostatecznie hihihi ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja widuję sporadycznie kobiety z łańcuszkiem na nodze i przyznam szczerze, że do czasu kiedy nie przeczytałem o jego znaczeniu na forum to traktowałem to jako ozdobę podobnie jak pierścionek czy kolczyk... zatem uważam, że większość naszych rodaków tak to postrzega

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...