Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Lato - sezon polowań na łańcuszki! ;D

Chciałem w tym roku wybrać się w góry, a teraz coś mnie ciągnie do piaszczystych plaż ;)

I do jubilera też ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noszę łańcuszek ze świadomością jego znaczenia , ale NIK jeszcze Mnie wprost nie spytał co to oznacza i po co go noszę a szkoda ..;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dostałam łańcuszek w prezencie :D:P 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Założe się, że 80 % pań noszących łańcuszek na nodze nie wie co to znaczy

A ja się założe, że tylko promil Pań zdaje sobie sprawę z tego co to znaczy....

Dla wielu ludzi łańcuszek na stopie może oznaczać, że Pani nie ma ani bioder ani biustu skoro zsunął się jej aż z szyi...

Szczerze nie zwracam uwagi na łańcuszki na stopach, zwrócę uwagę jak będą na tym łańcuszku HW, ZK itp choć i z tym mogę mieć problem przez moją krótkowzroczność ... Ja to traktuję jako ozdobnik pięknych kobiecych ciał.  A tak na marginesie to pochwalę się, że mam tylko jedną jedyną wadę! Moją własną subiektywną wadą jest wada wzroku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

AROUSER.....szacun:))))

Mało skromnie dziękuje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Zezowaty znaczy ? :redevil:

Zdecydowanie dostaje zeza jak widzę za dużo pięknych kobiet w jednym miejscu, moje oczy nie potrafią się skupić tylko na jednej i wtedy dostaje zeza rozbieżnego... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisze zinnej beczki na portalu społecznościowym NK muj znajomy opsał zdjęcie swojej Zony HOt WIFE ciekawe czy wie co to znaczy i czy Ona jest ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...