Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem ... co mam drążyć ... i wyjść na zboka?

dwie były młode (20+) jedna tak 35 a ostatnia koło 50 te pytałem

widziałem inne ale nie pytałem bo była żona obok wiec nie było sposobności...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łańcuszek jest bardzo słusznym oznaczeniem, zwykle można odpowiedzieć, że to ozdoba, a kiedy ktoś pyta, znaczy, że zna temat, więc można odpowiedzieć zgodnie z prawdą, a nóż coś z tego wyniknie, ostatecznie można zasłonić się prowokacją

A tak nawiasem

Czy istnieje jakiś kod dodatków przywieszonych do łańcuszka

Na forum istnieje tłumaczenie Q + barwy kart

A co oznacza I ?

Wreszcie pytanie do Pań noszących łańcuszki zgodnie z przeznaczeniem

Nosicie łańcuszki "puste" czy z dodatkami?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,Moja Pani dostała Łancuszek jakis miesiac temu na nasza rocznice i hmm. . chciałem sie zapytac bo do tego łancuszka zawiesiła kluczyk od pasa cnoty na szyi tak ze sam kluczyk lekko opiera sie na Jej piersiach czy to mozliwe by ktos cos hm,....sie domyslił Patrzac na Nia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Polsce temat mało znany.

Łańcuszek na kostce- może w jakiejś gazecie się pojawił i kobiety podchwyciły.

Ryzyko "zdemaskowania"?

Przykładowy dialog:

-Co ten łańcuszek oznacza?

-A co ma oznacząć?

-hotwife.

-a co to?

Niech pytający wytłumaczy kobiecie, co to znaczy hotwife....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ona go parasolką przez łeb :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,Moja Pani dostała Łancuszek jakis miesiac temu na nasza rocznice i hmm. . chciałem sie zapytac bo do tego łancuszka zawiesiła kluczyk od pasa cnoty na szyi tak ze sam kluczyk lekko opiera sie na Jej piersiach czy to mozliwe by ktos cos hm,....sie domyslił Patrzac na Nia?

ktoś pewnie tak... ja bym się domyślił od razu, podobnie jak reszta tu zgromadzonych... 

Reszta społeczeństwa jest raczej niedoinformowana ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cuckoldopole

moja śmiga w łańcuszku i pewnie nie wie o co chodzi choć kiedyś wspominałem,dla mnie to fajna sprawa tym bardziej że namawiam ją żeby została hotką,narazie chociaż tyle z jej strony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już 4 panie zapytałem i za każdym razem dostałem odpowiedz że jest to tylko ozdoba....?

ale będę wytrwał aż dostanę w pysk...

Pozdrawiam wszystkie panie noszące łańcuszek i te nie noszące łańscuszka

A może lepiej zapytać jej męża - od faceta dostać w pysk to mniejszy obciach :D

Moja żona nie do końca wie co oznacza jej łańcuszek (choć powoli ją uświadamiam) tak jak nie do końca wie, że lubię hotki ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...