Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

coś czuję, że teraz idąc ulicą po zobaczeniu zgarbionego staruszka będę się uśmiechał... szukał dziadek, szukał... :)

wybaczcie... musiałem...  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i może ciekawości czy kiedyś ktos się zapyta czy on cos oznacza

oj ja też taką ciekawość mam, ale żeby spotkały się dwie świadome osoby to dużo szczęścia trzeba mieć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie że kobiecie łatwiej zagadnąć drugą kobietę o łańcuszek, ale może się mylę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie że kobiecie łatwiej zagadnąć drugą kobietę o łańcuszek, ale może się mylę

hmmm... nie miałbym oporów przed zapytaniem... tylko niech się w końcu taka okazja trafi!  :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj ja też taką ciekawość mam, ale żeby spotkały się dwie świadome osoby to dużo szczęścia trzeba mieć

Ja nie nosze  bo jestem Hot Wife - bo nie jestem ale po prostu ładnie to wygląda na opalonej nodze ;)

Ale ciekawi mnie czy ktoś jest świadomy co to może oznaczać i czy kiedyś zapyta.

A koleżankę kiedyś zapytam :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

my nieco zaskoczeni jestesmy.

Kurcze pierwsze słysze o symbolice łańcuszka ....

A tu masz .... fajnie :)

Zabawne jest to że akurat wczoraj zauwazylem takie cuś na nodze koleżanki z pracy. Muszę zapytac :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam dziś na zebraniu rodziców w szkole.

Dwie kobitki miały, na prawej kostce.

Ciekawe....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już to pisałem w innym wątku,moja żonka nosi i nie ma pojęcia o symbolice "łańcuszka na nóżce".....

Mało tego ,kupiłem jej go sam ponad 10 lat temu,a dowiedziałem się co"może" oznaczać, dopiero dwa lata temu....:)))

Dodam, że żonka ma też obrączkę na paluszku u stópki(też kupiony razem z łańcuszkiem) ....kurcze ciekaw jestem co ten "symbol" oznacza...:)))))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już 4 panie zapytałem i za każdym razem dostałem odpowiedz że jest to tylko ozdoba....?

ale będę wytrwał aż dostanę w pysk...

Pozdrawiam wszystkie panie noszące łańcuszek i te nie noszące łańscuszka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już 4 panie zapytałem i za każdym razem dostałem odpowiedz że jest to tylko ozdoba....?

Może nie chciały się przyznać?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...