Skocz do zawartości
luk

Łańcuszek na nodze a ryzyko "zdemaskowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się czy Hotki które noszą łańcuszki na nodze na co dzień nie boją się, że zostaną "zdemaskowane" przez kogoś ze znajomych lub z rodziny?(chodzi mi o osoby przed którymi staracie się trzymać w tajemnicy Wasze upodobania) Czy macie w takiej sytuacji przygotowane jakieś wytłumaczenie? Czy zakładacie takie łańcuszki tylko na wyjątkowe okazje czy nosicie je zawsze?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można powiedzieć, że noszę tylko dla ozdoby i nie mam pojęcia o co chodzi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można powiedzieć, że noszę tylko dla ozdoby i nie mam pojęcia o co chodzi.

Oczywiście że tak, a poza tym hotki raczej zakładają łańcuszek żeby się pochwalić, a nie żeby się ukrywać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:dobre: słusznie, Drugi! ale w istocie jest tak, że chyba nie jest trudno odeprzeć durne domysły choćby, tak jak Asica podpowiada - najprostsze i zawczasu ucinające tematciekawostka - kiedyś usłyszałem genezę mody na zsunięte, nisko noszone spodnie u facetów - w zachodnich zakładach karnych "chętni" osadzeni dawali tak znać współlokatorom, że są, ehmmm...  "dostępni"  :-D ... a, że moda to naśladownictwo...tak więc chyba młodzież, znając pochodzenie tego trendu, miałaby większe powody do zażenowania :)ja od siebie błagam hotki - noście dumnie tę ozdobę!  :evil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi sie przypomniało. Kiedys siostrzeniec 8 lat, zapytał " ciocia po co ci ta bransoletka na nodze", bo mi się tak podoba- odpowiedziałam. On na to ale dlaczego na nodze jak na nogi nikt nie patrzy. Powiedziałam, ze jak dorośnie to pogadamy... bo przecież panowie patrzą, czyż nie...

A co do tematu, to przyznaje się tym, którym warto :) przed innymi trzeba udawać nieświadomą. Fakt, rodzina nie musi wiedzieć, ale z drugiej strony to nasze życie, jak komuś nie pasuje nie zatrzymuje.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

8 lat, powiadasz...? za klilka możliwa będzie dowcipna odpowiedź: "bo mi się zsunęła" :)... potem już nie będzie pytał, tylko patrzył... i patrzył... i patrzył... 

*za kilka lat - literki mi się schowały :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona była 2 miesiące w USA, nosiła co dzień łańcuszek (tam ten symbol jest jeszcze popularniejszy) i jakoś nie została zdemaskowana, także naprawdę świadomość jego znaczenia jest znikoma.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tę chwilę jestem bezłańcuszkowa, bom zgubiła :cry:

Nigdy jednak nikt nie zapytał mnie po co, na co i dlaczego, pewnie dlatego, że wiele kobiet, a nawet młodych dziewczyn nosi łańcuszek bez świadomości jego symboliki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie zakupiłam ale dla ozdoby, i może ciekawości czy kiedyś ktos się zapyta czy on cos oznacza ;)

A pozatym mam koleżankę w pracy, starsza ode mnie, która na prawej nodze ma złoty łancuszek. Korci mnie żeby zapytać czy to coś oznacza w jej przypadku ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...