Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ile ludzi tyle sposobów na orgazm

Rekomendowane odpowiedzi

Dłuższy czas frapuje mnie pytanie dotyczące orgazmów. W jaki sposób i w jakich pozycjach najczęściej „dochodzicie” ?  Jaki orgazm jest lepszy tudzież silniejszy z mężem/żoną czy kochankiem/kochanką?

Macie jakieś pozycje w których dostajecie orgazm albo pozycje w których orgazmu nigdy nie dostaniecie choćby nie wiem co?

Moja żona potrafi szczytować tylko i wyłącznie w pozycji klasycznej. Ja nie mam z tym problemu, ile pozycji tyle możliwości orgazmu. W moim przypadku jest małe ale… Pozycja na jeźdźca działa na mój orgazm jak płachta na byka chwila moment w tej pozycji i strzał! Jak mojej żonie się „spieszy” wskakuje na jeźdźca i zaraz idziemy spać… a jak jest u was? Zapraszam do dyskusji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja szybko dochodze w pozycji "od tyłu", najdłużej mogę się kochać w pozycji na jeźdzca a przy oralu tez potrzebuje duzo czasu :)

Co do szybkosci i intensywnosci w sexie z zona/kochanka nie zauwazylem roznicy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Dla mnie orgazm to chyba najintensywniejszy jest na siedząco, z reguły bardzo intensywny i co ważne .... po 2-3 dniach przerwy.

Zauważyłem, że im dłuższa przerwa tym, owszem, więcej soku ;), ale mniej przyjemności.

Wniosek dla mnie krótki, częściej=lepiej.

K: orgazm w każdej postaci jest wspaniały. Łechtaczkowy, dogłębny ;) ale ostatnim hitem i sukcesem: orgazm przez pupcię :) cosniesamowitego :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka najbardziej zachywaca się oragzmem podczas pozycji na jeźdzca lubi też ostrą mintekę która doprowdza ją do orgazmu a także tylko że to zajmuje troszkę czasu pieszczoty tylko jej sutków podwodują u niej orgazm !!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli miałbym określić drogę do orgazmu swoich byłych partnerek to zacytowałbym tytuł tego tematu. Często zależy to od anatomii, czasami chyba też od okoliczności i nastroju. Raz uda się w pozycji od tyłu, innym razem, gdy kochanka mnie "ujeżdża" :PPozostaje jeszcze minetka albo moje długie palce :)  Podobno i język i palce mam bardzo zwinne, więc to już zazwyczaj wystarcza :redevil:Sam to chyba nie mam problemu w żadnej z pozycji, choć zazwyczaj intensywnie od tyłu albo w pozycji klasycznej.Nie obrażę się też na dobrego lodzika, a jeżeli kochanka chce mnie szybko doprowadzić do wrzenia albo tylko w stan podwyższonej gotowości, bo nie mamy na to zbyt wiele czasu, to intensywna robótka ręczna gwarantuje sukces :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie nie ma pozycji, w której bym nie mogła mieć orgazmu. Chyba najgorzej na jeźdźca, bo w tej pozycji przełącza mi się "pstryczek" i mam ochotę faceta spoliczkować = muszę się bardzo kontrolować.

Dochodzę oralnie, waginalnie, analnie, więc wszystkie trzy opcje są dobre. Uwielbiam palcówki, bo mam przy nich silne orgazmy zawsze  ze squirtami - to z moim partnerem i stałym kochankiem, ale oni doskonale znają moje ciało. Z innymi zdarza się, choć nie za każdym razem.

"Na pieska" jest moją ulubioną pozycją, zwłaszcza, gdy dociskają moją głowę i klatkę piersiową do łóżka - ale to wiąże się z moją potrzebą uległości. No i mocne klapsy, ciągnięcie za włosy, wulgaryzmy, podduszanie dodatkowo stymulują. Na tyle, że w kilka sekund odlatuję.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pozycja bez znaczenia, liczy się klimat, pikantne rozmówki, dominacja, uległość.

Żona najchętniej od tyłu i na jeźdźca z kochankami, ze mną ze względów "anatomicznych" na boku, najchętniej z masażem łechtaczki i pieszczotami drugiej dziurki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dochodzę oralnie, waginalnie, analnie, więc wszystkie trzy opcje są dobre. Uwielbiam palcówki, bo mam przy nich silne orgazmy zawsze  ze squirtami -

taaa .... to jest piekne :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...