Skocz do zawartości
SebaVV

Co Bardziej Podniecaloby Rogacza?

Rekomendowane odpowiedzi

He he.. sorry za off, ale przypomniało mi sie z filmu.. "jebłem to jebłem, nie drąż"..

Nie dziwmy sie że pytanie zostało tak postawione, ani tym bardziej nie ma co napadać na autora pytania. Większość filmów cuckold przedstawia rogaczy z minami jak przy zatwardzeniu, nie potrafiących wydusić słowa sprzeciwu.. ot taki stereotyp i tyle.

Nie jestem typem z zatwardzeniem i nie uważam sie za łajze, ale lubie gdy ktoś kocha sie z moją żoną. Jednak zamiast sie unosić lepiej wytłumaczyć że ktoś ulega stereotypom i że ten świat jest zupełnie inny niż sie może wydawać..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To pytanie zadaje głównie ludziom, których podnieca zdrada żony, ale wszystkich zapraszam do wyrażenia swojej opinii. Otóż, często w zdradzie kontrolowanej pojawiają się motywy chęci poczucia bycia poniżnonym lub chęci zobaczenia jak ktoś zadowala ich kochana żonę, narzeczoną itd. W taki sposób jaki rogacz nigdy nie da rady... Dlatego pytanie, mając do wyboru oglądanie seksu zdradzającej żony... Wolelibyście widzieć jak szczytuje z młodszym od was, dobrze zbudowanym, dobrym kochankiem, gdzie wasza żona jest tylko jedną z jego wielu - i widzieć, to że on już to traktuje jak rutynę a mimo to wasza ukochana jest w 7niebie. A wy w łóżku się staracie i nawet nie dajecie jej połowy z tego... Czy wolelibyście widzieć jak wasza żona kocha się powiedzmy z kolega z twojej pracy, w twoim wieku, ale może mniej nawet atrakcyjnym niż ty, nawet z mniejszym penisem niż twój - jako poniżenie, że ty jesteś atrakcyjniejszy niż on, a mimo to, żona woli i regularnie przy tobie, gdy ten zadzwoni, kocha się z nim? Takie poniżenie, że facet nawet mniej atrakcyjny potrafi ją bardziej podniecic niż ty, a mniejszy niż twój penis daje jej więcej radości, co by oznaczało, że jesteś do niczego jeżeli chodzi o sprawienie ukochanej kobiecie orgazmu... Która wersja jest dla rogaczy bardziej podniecająca?

Młody "byczek" to łatwy temat. Myślę, że najwyższym stopniem jest kochanek dojrzały, starszy od rogasia. Pomyślcie, być rogaczonym przez dojrzałego faceta, który ma wszystko czego wy nie macie, poza jednym - jest starszy, więc teoretycznie mniej wydolny, a mimo to on z NIM się jebie ciapku.

Młody "byczek" to łatwy temat. Myślę, że najwyższym stopniem jest kochanek dojrzały, starszy od rogasia. Pomyślcie, być rogaczonym przez dojrzałego faceta, który ma wszystko czego wy nie macie, poza jednym - jest starszy, więc teoretycznie mniej wydolny, a mimo to ona z NIM się jebie ciapku.

Młody "byczek" to łatwy temat. Myślę, że najwyższym stopniem jest kochanek dojrzały, starszy od rogasia. Pomyślcie, być rogaczonym przez dojrzałego faceta, który ma wszystko czego wy nie macie, poza jednym - jest starszy, więc teoretycznie mniej wydolny, a mimo to on z NIM się jebie ciapku.

Miało być "ONA z NIM"... nie on.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...