Skocz do zawartości
SebaVV

Co Bardziej Podniecaloby Rogacza?

Rekomendowane odpowiedzi

To pytanie zadaje głównie ludziom, których podnieca zdrada żony, ale wszystkich zapraszam do wyrażenia swojej opinii. Otóż, często w zdradzie kontrolowanej pojawiają się motywy chęci poczucia bycia poniżnonym lub chęci zobaczenia jak ktoś zadowala ich kochana żonę, narzeczoną itd. W taki sposób jaki rogacz nigdy nie da rady... Dlatego pytanie, mając do wyboru oglądanie seksu zdradzającej żony... Wolelibyście widzieć jak szczytuje z młodszym od was, dobrze zbudowanym, dobrym kochankiem, gdzie wasza żona jest tylko jedną z jego wielu - i widzieć, to że on już to traktuje jak rutynę a mimo to wasza ukochana jest w 7niebie. A wy w łóżku się staracie i nawet nie dajecie jej połowy z tego... Czy wolelibyście widzieć jak wasza żona kocha się powiedzmy z kolega z twojej pracy, w twoim wieku, ale może mniej nawet atrakcyjnym niż ty, nawet z mniejszym penisem niż twój - jako poniżenie, że ty jesteś atrakcyjniejszy niż on, a mimo to, żona woli i regularnie przy tobie, gdy ten zadzwoni, kocha się z nim? Takie poniżenie, że facet nawet mniej atrakcyjny potrafi ją bardziej podniecic niż ty, a mniejszy niż twój penis daje jej więcej radości, co by oznaczało, że jesteś do niczego jeżeli chodzi o sprawienie ukochanej kobiecie orgazmu... Która wersja jest dla rogaczy bardziej podniecająca?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie to obie wersje są dobre,  choć zdecydowanie bardziej skłaniam się ku tej pierwszej ;).

Lubię czuć, że kochanek jest lepszy ode mnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz jeżeli Cię urazilem, w jakiś sposób. To nie jest dział rogate fantazje a dyskusja. Z takiej socjologicznej obserwacji zauważyłem, że to są częste motywy. Nie twierdzę przecież nigdzie, że jedyne. Chciałem się tylko dowiedzieć i przekonać który z wariantów jest tutaj bardziej pociągający. Wiesz, nawet w amerykańskim systemie dwupartyjnym są i inne partie ;). Nie unos się więc bo to nie jest katalog zamknięty wizji rogaczenia :). Choć te dla mnie są dominujące..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę tematu usuwała, bo nie zostało w nim powiedziane, że to jedyne wersje rogaczenia.

Seba pyta, która z tych wersji jest bardziej pociągająca tych, którzy takie akurat modele preferują.

A że jest wielu rogaczy zupełnie do nich nie przystających - chyba dla każdego oczywiste?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Która wersja jest dla rogaczy bardziej podniecająca?

Obie równie dobre, choć przynoszą różne emocje. Pierwsza - zazdrość, druga - bardziej zdziwienie... :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie patrzę na temat zdrady w kategoriach rywalizacji, ale osiągnięcie maksymalnej przyjemności mojej K. Staramy się spotykać z fajnymi facetami, nie pytamy o rozmiary i nie zaglądamy w portki. Jeśli facet jest sympatyczny to fajnie, jeśli nie, to dziękujemy.. czy ładniejszy, czy brzydszy to nie ma znaczenia.. K już nie raz mnie zaskoczyła, gdy facet był przystojny jak diabli, a K mówiła że nie.. wybierając innego, zwyczajnego, przeciętnego faceta, bo był sympatyczny, swojski, nie napompowany.. U nas nie ma miejsca na poniżanie kogokolwiek. Tak więc odpowiadając na pytanie.. żadna z tych wersji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każda z tych wersji ma smaczek. każda znajdzie amatorów.

moim zdaniem w seksie z innymi często nie chodzi o to czy ktoś jest przystojniejszy, lepiej obdarzony, lepiej potrafi zadbać o partnerkę - moim skromnym zdaniem znaczenie pierwszorzędne ma to że to ktoś obcy. nie to samo wciąż ciało, powtarzające się pewne ruchy i pieszczoty. ale zupełna nowość, inność, odskocznia. więc kochanek mimo że np nie atrakcyjniejszy na pierwszy rzut oka to jego prawdziwa atrakcyjność tkwi w "obcości" i to chyba zarówno dla kobiety która z nim jest jak i dla jej męża/partnera który ma możliwość oglądać (lub tylko wie) ją z innym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna z tych.Wrócę do tematu, dlaczego do jasnej cholery podałeś tylko przykłady, że rogacz to niewyglądający dupek bez umiejętności?

Nie wiem czy tylko ja, ale zauważyłam ostatnio brzydką tendencję atakowania i łapania za słówka nowych userów, przez ciut starszych, przy pierwszym temacie który odważą sie napisać. To skutecznie zniechęca. A po co?

Czy się uniosę czy nie to będzie tylko i wyłącznie moja decyzja, a jeżeli tak się już stanie to nic Ci do tego. Nie będziesz mi kolego pisał co i w jaki sposób mam pisać lub komentować. Nie wiem czy się przypadkiem nie pomyliłeś…

Cos takiego na forum dyskusyjnym moim skromnym zdaniem jest nie-do-przyjęcia!!!!!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powracając do meritumJa na pewno nie chcialbym, aby to był kolega z pracy- ze względu na bezpieczeństwo, plotki itp.Wolałbym widzieć moją Hotkę w akcji z facetem atrakcyjnym fizycznie dla niej- czy jej się podoba wysoki i umięśniony czy niski, z brzuszkiem to już jest sprawa każdej hotki z osobna.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna z tych.

Wrócę do tematu, dlaczego do jasnej cholery podałeś tylko przykłady, że rogacz to niewyglądający dupek bez umiejętności?

Brawo arouser. Seba powinien dopisać np: "czy coś innego" a nie poszedł w jednym kierunku! Ja również odebrałem w ten sposób  zadane pytanie jak arouser. Nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Ilu jest ludzi, tyle jest potrzeb. Powinna być otwarta furtka dla innych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...