Skocz do zawartości
Isztar

Wcześniej Czy Później, Każdy Facet Skusi Się Na Hotkę

Każdy facet ulegnie Hotce  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że każdy facet ulegnie Hotce

• Tak, bez wyjątków
    • Nie, istnieją nieprzejednani
    • Nie wiem, nigdy nie patrzyłam na to z tej perspektywy

Rekomendowane odpowiedzi

warto zapamiętać, jaskiżeby nie ciągnąć cię do kościoła a w stronę sypialni ;)

Alter..., z Toba.... ;) , to nawet i w kosciele :redevil:

byleby nie podczas mszy :P:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter..., z Toba.... ;) , to nawet i w kosciele :redevil:byleby nie podczas mszy :P:lach:

Na ambonie czy chórze? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez problemu. Może na początku będę się krygować... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wyjatki tyko potwierdzaja regule. Albo sa gejami lub uleglymi rogaczami z malym kutasem.

M: Tego nie dostrzegłem :). Ani gejem nie jestem ani uległym rogaczem z... ;) Taki "europejczyk" raczej ;) (w razie potrzeby Łaburka potwierdzi ;)) a mimo to... no i "silikony" mnie się nie podobają, uwielbiam wyłącznie maleństwa - taka sytuacja... :D

K: Potwierdzam... :), słodki "europejczyk" , a jaki gorący...:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Tego nie dostrzegłem :). Ani gejem nie jestem ani uległym rogaczem z... ;) Taki "europejczyk" raczej ;) (w razie potrzeby Łaburka potwierdzi ;)) a mimo to... no i "silikony" mnie się nie podobają, uwielbiam wyłącznie maleństwa - taka sytuacja... :DK: Potwierdzam... :), słodki "europejczyk" , a jaki gorący...:)

No to zlapalam Cie na klamstwie, zachwycales sie ostatnio ladnymi cycuszkami, wg mnie silikony :)Ja mam silikony i sie tego nie wstydze. Moj maz, tez srednia europejska i nie narzekam. Wielkosc nie jest najwazniejsza, my sie dopasujemy :)Ale lubimy niespodziNki :))
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to zlapalam Cie na klamstwie, zachwycales sie ostatnio ladnymi cycuszkami, wg mnie silikony

Bejbe, bo mężczyźni często nie widzą tego i owego ;)

Ja akurat widzę, bo długo w temacie "siedziałam", kiedy rozważałam zabieg, mam też kilka cycylinek w swoim gronie towarzyskim.

Jest temat o ulepszaniu natury, zapraszam :)

Kurde, zrobiliśmy miazgę z tematu Isztarki, zarządzam koniec OT.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to zlapalam Cie na klamstwie, zachwycales sie ostatnio ladnymi cycuszkami, wg mnie silikony :)

M: Nie sądzę :). Skoro były ładne jak twierdzisz to dlaczego nie miałbym się zachwycić? Miałem na myśli "dla siebie" ;).

Ale lubimy niespodziNki :))

My (K) też ;).
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Wracając do tematu... Absolutnie nie zgadzam się z tytułem, wiele czynników składa się na wierność,również miłość. Osobiście znam mężczyzn, którzy nie dopuszczają do siebie myśli o sexie bez miłości. Pracuję w korporacji i kontakt z klientami to główna część mojej pracy, mam dwóch bardzo atrakcyjnych klientów-mężczyzn, którzy są bardzo zapatrzeni w swoje żony, nawet nie usiłują flirtować. Od mojego współracownika a jego kolegi wiem, że jednemu z nich bardzo się podobam ale nigdy nie zdobył się nawet na cień flirtu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...