Skocz do zawartości
Isztar

Wcześniej Czy Później, Każdy Facet Skusi Się Na Hotkę

Każdy facet ulegnie Hotce  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że każdy facet ulegnie Hotce

• Tak, bez wyjątków
    • Nie, istnieją nieprzejednani
    • Nie wiem, nigdy nie patrzyłam na to z tej perspektywy

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne, ja naliczyłam 3 opcje. Czyli jednak trzecia opcja.

Mhm, a są takie hotki, co jak wybrane, to jak leci? No ciekawostka. ;)

Raczej chyba chodzi o "polowanie", co?

Ale te, które nie "polują" (w tym ja) nie są "królewnami z drewna". 

I mam w nosie to, co sobie ktoś pomyśli - nigdy nie starałam się o faceta i starać nie będę. Chyba, że mi penis między nogami wyrośnie, a testosteron do głowy uderzy. ;) A patrz, mimo to, jakimś "dziwnym trafem" na brak zainteresowania nie narzekam. :P

Ale, widzisz, różni są też mężczyźni. Jedni lubią mieć główne danie podane na tacy, inni wolą sami upolować. ;)

Opcji odnoszących się do kobiet było 2 - że czeka, aż będzie wybrana lub też wybiera sama. To, co przyjęłaś jako pierwszą opcję odnosiło się do mężczyzn (że lubią kobiety z inicjatywą).

A te, które polują (czyli ja) nie gwałcą żonatych (bo tak to zostało tutaj odebrane). Ja nawet ich nie napastuję, nie dotykam! Uprawiam coś, co nazywa się flirtem, czyli jest to bardzo delikatna forma (biorąc pod uwagę, to, co się dzieje np.  na komendach policji :lach: ).

Witaj zatem w klubie - ja też mam w nosie to, co sobie ktoś pomyśli. :aua:

Podanie się na tacy jest zbyt nudne i mało finezyjne. Od wykazania przeze mnie sympatii komuś do przystąpienia do jakichkolwiek "czynności"  jest dłuuuga droga, którą nazywam "gonieniem króliczka". Uwielbiam ten etap:-)

A u kogo?

Czekam tylko, aż "spłonę" na forumowym "stosie" B)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sprzeczności nie ma w tym, co napisałam, bo niełaska nie będzie u mnie :oki:

Dziękuję łaskawa, wspaniałomyślna ISZTAR

....egipska bogini (!?), Isztar

ciekawa, tajemnicza...

...nieznajoma ale utwierdzające w przekonaniu, że warto Ją poznać....

(czy każdy facet chce Cie poznać? Na tym forum to pewnie tak.. :-)  )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję łaskawa, wspaniałomyślna ISZTAR

....egipska bogini (!?), Isztar

ciekawa, tajemnicza...

...nieznajoma ale utwierdzające w przekonaniu, że warto Ją poznać....

(czy każdy facet chce Cie poznać? Na tym forum to pewnie tak.. :-)  )

nie taka tajemnicza.......bogini wojny, miłości cielesnej i zachowań seksualnych :redevil:

żonaci na tym forum powinni trzymać się z daleka, bo będę mierzyć.....poniżej pasa :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie taka tajemnicza.......bogini wojny, miłości cielesnej i zachowań seksualnych :redevil:

żonaci na tym forum powinni trzymać się z daleka, bo będę mierzyć.....poniżej pasa :lach:

ah

to dlatego mnie tak ku Tobie o Boska

przyciąga....

nie jestem żonaty - niestety :-(

to nie będziesz mierzyć do mnie...

a może od razu do mi podobnych strzelasz ?

sam nie wiem czego się spodziewać od takich boskich istot - ciało niby anielskie dusza diabelska

oh! podoba mi się takie zestawienie

Trzeba czerpać od ludzi jak najwięcej, uczyć się, poznawać siebie w "innych" a skoro boskimi elementami człowiek ma do czynienia to i więcej sie nauczy i może...jakiś boski splendor na mnie zleci... ?!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kwestii żonatych to akurat nie ja się wypowiadałam. I szczerze mówiąc mnie to gila, czy żonaty, czy nie. Jak żonaty - niech sam się pilnuje i dba o swój kręgosłup moralny. Ja na siłę nikogo do łóżka nie ciągnę.

Zresztą cóż się dziwić żonatym? A my hotki to co??? :P

W gruncie rzeczy nasze poglądy są w wielu punktach zbieżne. Z tą różnicą, że ja pierwsza faceta nie podrywam i też nie uważam, że każdego można skusić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I szczerze mówiąc mnie to gila, czy żonaty, czy nie. Jak żonaty - niech sam się pilnuje i dba o swój kręgosłup moralny. Ja na siłę nikogo do łóżka nie ciągnę.

Traaaach .... i właśnie pękł mój kręgosłup moralny :P

Ale czy na pewno ? 

Encyklopedia PWN : 2. Zdrada - «niedochowanie wierności małżeńskiej lub partnerskiej»

To aż tyle w encyklopedii :)

Nikt nie potrafi zdefiniować zdrady :lach:  ... dla każdego to znaczy coś innego :P ... więc moralność na tym forum pomińmy :)

Każdy jest dorosły i świadomy tego co robi ..... jak jest człowiekiem myślącym.

Czy ja kogoś uwodzę, czy mnie Hotka będzie uwodzić ... niema to znaczenia , jeżeli wszyscy się dobrze przy tym bawią ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nie wypowiem na temat wierności, jakaś tam zawsze jest chyba :P. Natomiast odpowiedziałem nie ponieważ, gdyż są na świecie geje :D a niektórzy tak zagorzali, że niestety im cipeczka nie w smak.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tych co chciałam zaciągnełam do łóżka, bez problemów

jak suka chce, to pies weźmie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz u mnie wielkiego plusa!

I u mnie również.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy facet to świnia, niektórzy są naprawdę oddani :)

M: To też kwestia cech charakteru - ktoś po prostu nie jest typem "bawidamka" albo/i świadomości - po prostu mężczyzna wie, że będąc z daną kobietą osiągnął już szczyt i niczego lepszego w życiu nie może się spodziewać, osiągnął całkowity sukces więc nie ma sensu "szukać szczęścia" gdzie indziej.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...