Skocz do zawartości
Isztar

Wcześniej Czy Później, Każdy Facet Skusi Się Na Hotkę

Każdy facet ulegnie Hotce  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że każdy facet ulegnie Hotce

• Tak, bez wyjątków
    • Nie, istnieją nieprzejednani
    • Nie wiem, nigdy nie patrzyłam na to z tej perspektywy

Rekomendowane odpowiedzi

Mężczyźni mają rogi świadomie lub nie....

(ciach)

Uważam, że zakochany mężczyzna nie ulegnie.

(ciach)

Chyba nie rozumiem.

Czyli kobiety wiernością nie grzeszą. Natomiast mężczyzna jest w stanie oprzeć się pokusom. Czy tak?

A co do tematu, znam wiernych mężczyzn.

To po pierwsze rogacze, po drugie mężczyzni z zasadami (a sa tacy Panowie, są :))) ) po trzecie tacy, dla których sex nie jest tak istotny w życiu jak dla nas. Ja wiem, że nam sobie to ciężko wyobrazić. Życie bez sexu. Ale to hobby jak każde inne, nie kazdy lubi jazdę na rolkach lub zbieranie znaczków ;)

Natomiast drugą sprawą jest kuszenie przez hotkę żonatego mężczyznę - dla mnie (delikatnie mówiąc) to zagranie poniżej pasa. :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[...]Natomiast drugą sprawą jest kuszenie przez hotkę żonatego mężczyznę - dla mnie (delikatnie mówiąc) to zagranie poniżej pasa. :facepalm:

Anatomicznie i humorystycznie ujmując temat masz rację - zgodnie z powszechnym zdaniem o umyśle faceta uderza to poniżej pasa  :lach: 

cóż, są takie diaboliczne hotki, które z racji samej rozkoszy kuszenia "zaatakują" żonatą ofiarę... nie pochwalam, ale... nad sumieniami nie mam co dyskutować :) - cuckold to przecież "gra" dla dorosłych, świadomych konsekwencji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mariuha, to jaki z Ciebie Rogacz??? :lach:

Rogacz nie(!) niestety - dodam...(coś mi nie chcą zmienić kategorii)

Ale kręcą mnie mężatki ich romanse, "takie *(bez obrazy) kobiety, od kiedy jako młodzik zostalem uwiedziony przez gorącą, męża-tą 30-kę.

Chętnie wstąpiłbym w taki związek, ale tez romans czy samo zaprzyjaznienie się z taka HOT tez wchodzi w grę. Ja ciągle szukam

Chyba nie rozumiem.

Czyli kobiety wiernością nie grzeszą. Natomiast mężczyzna jest w stanie oprzeć się pokusom. Czy tak?

A co do tematu, znam wiernych mężczyzn.

To po pierwsze rogacze, po drugie mężczyzni z zasadami (a sa tacy Panowie, są :))) ) po trzecie tacy, dla których sex nie jest tak istotny w życiu jak dla nas. Ja wiem, że nam sobie to ciężko wyobrazić. Życie bez sexu. Ale to hobby jak każde inne, nie kazdy lubi jazdę na rolkach lub zbieranie znaczków ;)

Natomiast drugą sprawą jest kuszenie przez hotkę żonatego mężczyznę - dla mnie (delikatnie mówiąc) to zagranie poniżej pasa. :facepalm:

Ktoś tu napisał że nie warto generalizować

Czyli mówiąc kolokwialnie - wszystkich do jednego wora.

Ja na tym forum jestem żeby się nie wstydzić swoich fantazji, poszukiwań....

Sa rożne sytuacje, rożni ludzie, tutejsi forumowicze chcą być postrzegani indywidualnie, stąd temat trochę skłania do generalizowania postaw mężczyzn.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze , w końcu , ze i kobiety mają inicjatywę, nie boja się przyznać , ze chcą ,nie boją się dawać i brać...Uważam, że zakochany mężczyzna nie ulegnie.

Każdemu według potrzeb :-) Niektórym podoba się, że kobiety mają inicjatywę, niektóre wolą czekać, aż zostaną wybrane,  jeszcze inne (w tym ja) wolą same wybrać...szczerze mówiąc ta druga opcja bardziej kojarzy mi się z  "instytucją"  Hot Wife.Szkoda, że tak niewielu/niewiele zakochanych można spotkać na tym łez padole..... 

Dobrze byłoby znać kogoś takiego jak Ty Isztar ;-)

Uważaj Mariuha, bo popadniesz w niełaskę za to sympatyzowanie ze mną :redevil: 

Odpowiem za siebie. Nie jestem dla każdej...

ale dla nie-każdej jesteś......to chyba na to samo wychodzi :aua:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórym podoba się, że kobiety mają inicjatywę, niektóre wolą czekać, aż zostaną wybrane,  jeszcze inne (w tym ja) wolą same wybrać...szczerze mówiąc ta druga opcja bardziej kojarzy mi się z  "instytucją"  Hot Wife.

Czyli czekać, aż zostaną wybrane - to kojarzy Ci się z Hotką?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no zwłaszcza, że ten konkretny, opisany przeze mnie miał już jedną kochankę :facepalm:  jak mogłam :facepalm:

mam rozumieć, że Twoi Kochankowie najpierw wypełniają ankietę, w której znajdą pytania typu: czy pozostajesz w związku małżeńskim? :-)))))

a mężczyzn, którzy nie są żonaci, ale są w związku już mogę  kusić? uffff  kamień z serca.....

no i jeszcze muszę uważać na żonatych, którzy ściągają obrączki :lach:

tak na poważnie.....jesteśmy dorośli, jak zostało powiedziane w moim ulubionym filmie: nikt nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje;-)) i tak, jak napisał Mariuha: zakochany mężczyzna nie ulegnie !

Czyli czekać, aż zostaną wybrane - to kojarzy Ci się z Hotką?

napisałam "ta druga opcja kojarzy mi się z instytucją Hot Wife" . Druga opcja to była ta, że ja wybieram :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdemu według potrzeb :-) Niektórym podoba się, że kobiety mają inicjatywę, niektóre wolą czekać, aż zostaną wybrane,  jeszcze inne (w tym ja) wolą same wybrać...szczerze mówiąc ta druga opcja bardziej kojarzy mi się z  "instytucją"  Hot Wife.

Szkoda, że tak niewielu/niewiele zakochanych można spotkać na tym łez padole.....

Dobrze byłoby znać kogoś takiego jak Ty Isztar ;-)

Uważaj Mariuha, bo popadniesz w niełaskę za to sympatyzowanie ze mną :redevil:

ale dla nie-każdej jesteś......to chyba na to samo wychodzi :aua:

pssssst.  zyskać Twoją sympatie i popaść w niełaskę....

hmmmm ależ jakim to cudem :-P

z dwóch sprzeczności wybieram Twoją Isztar sympatię :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, ja naliczyłam 3 opcje. Czyli jednak trzecia opcja.

Mhm, a są takie hotki, co jak wybrane, to jak leci? No ciekawostka. ;)

Raczej chyba chodzi o "polowanie", co?

Ale te, które nie "polują" (w tym ja) nie są "królewnami z drewna". 

I mam w nosie to, co sobie ktoś pomyśli - nigdy nie starałam się o faceta i starać nie będę. Chyba, że mi penis między nogami wyrośnie, a testosteron do głowy uderzy. ;) A patrz, mimo to, jakimś "dziwnym trafem" na brak zainteresowania nie narzekam. :P

Ale, widzisz, różni są też mężczyźni. Jedni lubią mieć główne danie podane na tacy, inni wolą sami upolować. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zyskać Twoją sympatie i popaść w niełaskę....hmmmm ależ jakim to cudem :-Pz dwóch sprzeczności wybieram Twoją Isztar sympatię :-)

sprzeczności nie ma w tym, co napisałam, bo niełaska nie będzie u mnie :oki: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u kogo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...