Skocz do zawartości
illa

Osobowość Seksualna

Rekomendowane odpowiedzi

Słowo wstępne do tematu:

Zastanawiałam się przez chwilę czy nie umieścić tego tematu w dziale BDSM, ale jednak bardziej chodzi mi o typ osobowości seksualnej w znaczeniu ogólnym, nie tylko w odniesieniu do zabaw w dominację lub uległość.

Powszechnie uważa się, że kobieta lubiąca seks w pozycji na jeźdźca ma osobowość dominującą,  a contrario w pozycji klasycznej, uległą.

Zapraszam do udziału w ankiecie, wypowiedzi również mile widziane.

edit: muszę poprawić ankietę, bo cuś nie działa jak należy.

Dziękuję Sem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie. Jako switch mam zarówno uległą, jak i dominującą.

Z jednym zastrzeżeniem - dla mastera jestem zawsze uległa. Dla kejtra - zawsze dominująca.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa coś w tym chyba jest.

Chociaz zapewne nie sprawdza się to zawsze.

Chociaż ja to lubie i tak, i tak, ale to nie są ulubione pozycję, więc co teraz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, to tylko przykład. Można nadal być dominującą w pozycji klasycznej. :P A uległą na jeźdźca. To dotyczy wszystkich pozycji, ale nie tylko o pozycje tu chodzi. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, to tylko przykład. Można nadal być dominującą w pozycji klasycznej. :P A uległą na jeźdźca. To dotyczy wszystkich pozycji, ale nie tylko o pozycje tu chodzi. ;)

Zuz to było tak pół-serio.

Ja raczej osobowościa uległą, niż dominującą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta poprawiona :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś nie tak znowu z ankietą IMHO. Jak zaznaczam switch, to już nie powinnam pozostałych dwóch opcji, bo to zafałszowuje wyniki. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzu, no tak, przeca wiesz, że switch to dwa w jednym :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak zaznaczam, to mi błąd wychodzi. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie

Ale jak zaznaczam, to mi błąd wychodzi. :P

Nie tylko tobie :P nie mogę wybrać jednej opcji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...