Skocz do zawartości
Ginger

"newsweek": Poliamoryści W Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Illcia, a co ty się moimi kochankami martwisz ?

:P

Zreszta , nie policze ilu ja spuscilam po brzytwie, bo ich uczucie do mnie zaczynało uwierac.

Ale po co to wywlekac...? :D

Jedni są do uczuć , inni tylko do zwariowanego bzykania.

Ja już się tu wiecej nie odzywam. Swoje powiedziałam, nie będę nikogo przekonywać ani się tłumaczyc.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, jakoś bardzo Cię to uwiera, a przecież to normalna dyskusja, zwykłe pytania. Nikt nie mówi, że masz się tłumaczyć, ale fajnie jest poznać inny punkt widzenia. No i Illa użyła liczby mnogiej, tak na marginesie. ;)

Ja oczekuję tylko  zwariowanego bzykania (jak to ładnie ujęłaś) i dobrze mi z tym. A jak ktoś się chce zakochiwać - jesteśmy dorośli i każdy wie co robi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Nie spodobało mi się stwierdzenie, ze coś musi być w małżeństwie nie tak, skoro szukam uczuć poza związkiem.

Zonk.

A co jeśli moi faceci rownież coś do siebie czuja :) ?

Oboje z mężem jesteśmy biseksualni :)

O matko, ale temat :))))

Dziękuje , Imbirku :))))

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodobało mi się stwierdzenie, ze coś musi być w małżeństwie nie tak, skoro szukam uczuć poza związkiem.

Nie widzę, by Illa odniosła się personalnie do Ciebie. Ma prawo mieć swoje zdanie, z którym zgadzać się nie musisz. Jak i Ty swoje, z którym obie z Illą się nie zgadzamy.

Jedni są do uczuć , inni tylko do zwariowanego bzykania.

Przeczytaj to zdanie Alice. Miałabym się ofochać, bo jestem "tylko...". Przyznasz, że to brzmi nieco wartościująco. I co? Ma być to dla mnie obraza majestatu?

No dajże spokój, dojrzali jesteśmy... mam nadzieję. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, no trochę się martwię, wszak niektórzy są wspólni :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Abo nawet większego grona, tacy rozchwytywani. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo dobry Kochanek to skarb :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny, bierzemy się wespół w zespół za odkopywanie. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny, bierzemy się wespół w zespół za odkopywanie. :D

Jednych wykopać ... a drugich zakopać :P

Ale moim zdaniem przyjaźń powinna wystarczyć w takich związkach :) Zbytnie zaangażowanie kochanka/byka w relacje emocjonalne, tym bardziej jeżeli opacznie je zinterpretuje i zrozumie, może prowadzić do niepotrzebnych komplikacji ....

Ktoś może nie zrozumieć , że to tylko dobra zabawa . Ale Nikt rozumie  :redevil: Taka jest różnica pomiędzy Ktosiem , a Nikim  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Kupiłem dzisiaj"neewsweeka" tylko i wyłącznie dla tego, że zaciekawiła mnie strona tytułowa jak w temacie. Przeczytałem cały artykuł od dechy do dechy na bezdechu. W mojej ocenie jest to jakiś "odłam cuckoldu" toż to i im wszak chodzi o pieprzenie! A cała reszta to jakiś tam dodatek do życia. Założenie jest piękne:

Dajmy na to jakaś tam grupę przyjaciół nie interere związki monogamiczne nie chcą na stałe się z nikim wiązać i wybierają taką formę życia. Tworzą nieformalną "rodzinkę", mają wspólny portfel, lodówkę, telewizor, wspólne wzajemne uczucia, nie są o siebie zazdrośni i żyją w świętym spokoju! Roszadują się w jebadelkach. Och czy to nie brzmi pięknie? Toż to chyba jakiś utopijny system…

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...