Skocz do zawartości
bathory

Przeźroczysta Bielizna

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dla swojej żony takiej bielizny jak w temacie ale do użytku na co dzień. Nie chciałbym żeby to była bielizna z siatki bo taka będzie zakładać tylko do łóżka bardziej coś w tym stylu 

http://fap.to/images/full/46/131/1311968214.jpg

http://www.luxurybrasale.com/catalog/product/gallery/id/825/image/804/

Ale najlepiej jeszcze bardziej odsłaniającą kobiece wdzięki tak żeby nie trzeba było wytrzeszczać oczu aby zobaczyć że wszystko widać jak na dłoni. 

Może ktoś z was zna jakieś konkretne modele bądź posiada takową bieliznę? 

Ja szukałam po sklepach internetowych ale nie znalazłem nic co by mnie satysfakcjonowało w 100%  

Temat takiej bielizny pojawił się u mnie ostatnio jak podwoziłem żonę na jakiś festyn gdzie miała rozdawać jakieś ulotki itp. Ubrana była w biała koszulę i spódniczkę do połowy uda. Po dojechaniu na miejsce okazało się że parking jest na jakiś podmokłym terenie i znajomy się zakopał a że jest strasznym sierotą to musiałem wsiąść do jego auta i wyjechać wtedy żona z tym kolega zaczęli pchać auto i po chwili przybiegł jeszcze jeden tubylec do pomocy. Po całej akcji wypychania auta żona powiedziała że jak się nachyliła do pchania to cały tyłek jej wyszedł na wiech i było widać dwa pośladki przedzielone białym paseczkiem od stringów i pewnie dlatego ten tubylec tak chętnie nam pomagał i nawet się nie zdenerwował jak ochlapałem go błotem spod kół :) i wtedy sobie pomyślałem że fajnie by było gdyby przy takich akcjach było widać coś więcej niż materiał bielizny. 

W głowie siedzi mi jeszcze jedna sytuacja która chciałbym sam sprowokować ale to już przy użyciu przeźroczystej bielizny. Niedługo wybieramy się na wesele i żona będzie szukała kolejnej sukienki. Chciałbym w przymierzalni odsłonić troszkę kotarę jak żona będzie w samej bieliźnie i zobaczyć miny innych kolesi jak będą ukradkiem spoglądać i nie dowierzać własnym oczom że przytrafiła im się taka sytuacja :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też jestem zainteresowany

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...