Skocz do zawartości
diavolo

Rżnięcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Może i to dziwne może nie, ale za każdym razem kiedy rozmawiam z moją hotką o jej byłych partnerach i stosunkach, zawsze mój członek sztywnieje, zwłaszcza kiedy mówi o swoim ostatnim partnerze z którym wiem że było jej dobrze w łóżku(dobrze ją pieprzył) proponowałem jej aby dokonać razem z nim trójkąt, od razu rozpalona i zdziwiona, bo kiedyś byłem o niego zazdrosny, ale z czasem zrozumiałem że świetnie się będzie nadawał. napisala do niego, ale on chciał z nia tylko sam na sam(nie lubi się dzielic), ale starałem się aby go jakos przekonala do tego by przyjechal do nas i żeby ja przeleciał razem ze mna, ostatecznie powiedziałem, ze moglby to z nia zrobić sam na sam, pozwole jej aby poczula jego kutasa, ale niestety ona tak nie chce :( bardzo chciałbym patrzeć jak na moich oczach pieprzy ja i myśli sobie ze bzyka moja kobiete na moich oczach. Co o tym sadzicie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"kropla drąży skałę "

gostek boi sie i jest z tremowany.

niech Ci nagra na początek i później pokaże....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nagranie nie będzie tak podniecające jak rzeczywitosc czyz nie?? pewnie napiszesz ze od czegos trzeba zacząć ;-) ale ja chciałbym od razu żeby przyjechal, ona bierze mu do buzi i zaraz mnie caluje albo on ją rznie i ja zaraz jej lize cipke po rznieciu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba dac im czas na przyswojenie sie myśli

świadomość ,ze jest u niego  .... a relacja słowna oparta barwnym obrazem może być ciekawsza 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz może inaczej by to również wygladalo, gdyby był z PL. ale on bardzo chętnie by ja przeleciał, na poczaku naszego związku, był w stanie przyjechać i się z nia pieprzyc, wiec teraz tez chce aby to zrobil, zastanawiam się czy sam do niego nie napisac:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!Może i to dziwne może nie, ale za każdym razem kiedy rozmawiam z moją hotką o jej byłych partnerach i stosunkach, zawsze mój członek sztywnieje, zwłaszcza kiedy mówi o swoim ostatnim partnerze z którym wiem że było jej dobrze w łóżku(dobrze ją pieprzył) proponowałem jej aby dokonać razem z nim trójkąt, od razu rozpalona i zdziwiona, bo kiedyś byłem o niego zazdrosny, ale z czasem zrozumiałem że świetnie się będzie nadawał. napisala do niego, ale on chciał z nia tylko sam na sam(nie lubi się dzielic), ale starałem się aby go jakos przekonala do tego by przyjechal do nas i żeby ja przeleciał razem ze mna, ostatecznie powiedziałem, ze moglby to z nia zrobić sam na sam, pozwole jej aby poczula jego kutasa, ale niestety ona tak nie chce :( bardzo chciałbym patrzeć jak na moich oczach pieprzy ja i myśli sobie ze bzyka moja kobiete na moich oczach. Co o tym sadzicie ?

Taki trójkąt to super sprawa :D ... a kochanek po prostu nie czuje się na siłach, boi siebie że coś nie wyjdzie ...Jeżeli chcecie we trójkę to proponuję poszukać innego :)Zadowoleni mają być wszyscy i w tym przypadku nie polecam kompromisu, bo nie zadowala to przedewszystkim was jako pary :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taki trójkąt spełniłby moje fantazję, wiem jak ona reaguje na innych i wiem jak reaguje na niego, gdyby było obok to bez wahania by chciała żeby ja przeleciał, także musimy go jakos ustrzelić  :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Robson

Jak dla mnie bardzo ciekawa opcja. Jak ona nie ma nic przeciwko to działaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Ogólnie życzę Ci spełnienia marzeń! i stworzenia opisu z realizacji na ZKF. A tak na marginesie to tematyczne "rżnięcie" kojarzy mi się ze świniobiciem. Bez urazy oczywiście. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie odległość-przylot... To powiedziałbym ci, że może nie od razu w takiej konfiguracji w realu należy się umawiac na sex. Możnaby zacząć od spotkania we troje przy drinku w jakimś neutralnym miejscu. Pogadać na luźno a później, jeżeli byłby widoczny progres przejść na 'tematyczny' temat... A tak, napisz do niego. Bez tego czuje, będziecie stać w miejscu w tym aspekcie. Bądź szczery z nim i konsekwentny pragnieniami i powodem dlaczego do niego się odzywasz, acz jednak ostrożny w tym co piszesz/mówisz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...