Skocz do zawartości
Zouza

Kobieta Tylko Rozkłada Nogi I Leży, Stoi, Czy Klęczy?

Rekomendowane odpowiedzi

To facet "odwala całą robotę".

Spotkałam się z powyższym stwierdzeniem. Ciekawa jestem jakie Wy macie zdanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy takim stwierdzeniu, to można iść do lasu i zabawić się w dzięcioła, poszukać dziupli gdzie się włoży członka :P .... a i jeszcze jedno, drzewo nie ucieknie  :redevil:

No nie jest tak , bo wychodziło by wtedy, że zabawiamy się z kawałkiem nieruchomego "mięsa" ( przepraszam za stwierdzenie) ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No Zuza a jakże inaczej :redevil:  :redevil: no chyba że jedzie na leniwca :lach:  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hihi, Kreatorze, a dlaczego to czasem u mnie zakwasy po seksie? :P Nie wspomnę o tym jakby facet padał na twarz po kilku, kilkunastu orgazmach. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wspomnę o tym jakby facet padał na twarz po kilku, kilkunastu orgazmach.

Hmm Wy kobiety to macie dobrze. :aua:  :aua:

Ja mam problem z jednym :redevil:  :mur:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałam się z powyższym stwierdzeniem. Ciekawa jestem jakie Wy macie zdanie.

Jeśli za całą robotę można uznać miły dla niego finisz to tak ... praca to nielekka,

lecz biorąc pod uwagę ile kobieta musi podjąć zabiegów ... ile namyśleć się jak zadowolić swojego samca ... jak pobudzić jego wyobraźnię w końcu jak podziałać aby było dobrze i długo to nasuwa się pytanie ...

co ten facet ma do roboty jak tylko zadowolić kobietę a w rezultacie  ... siebie

czyż nie? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadowolić kobietę a zadowolić kobietę... to dwie rożne rzeczy... zależy co komu do zadowolenia jest potrzebne. A liczy sie jakość... A żeby ja zadowolić żeby osiągnęła szczyt szczytów rozkoszy, co bedzie pamiętala na długo, to tez troche trzeba sie wykazać... choć to bardzo przyjemne wykazywanie sie, nie powiem! :))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kobieta Tylko Rozkłada Nogi I Leży, Stoi, Czy Klęczy?"

Zouz, kiedy przeczytałem tytuł tej dyskusji przyznam że otwierałem tą stonę z lekką obawą

...bo wyobraziłem sobie kobietę robiącą wszystkie te czynności jednoczesnie :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście są takie kobiety które na jeźdźca nie potrafią się ruszać, w pozycji misjonarskiej też leżą jak kłoda itp.

I to facet musi się "namęczyć".

Ale...

Skoro facet wypowiada takie zdanie, to znaczy że nie włożył trudu aby kobiecie pokazać co ma robić i jak.

Jak narzeka, to co pańszczyznę odrabia?

Takie zachowania spotykałem u dziewczyn które zaczynały, albo u kobiet które miały np. jednego partnera, który mógł coś takiego powiedzieć (tyle że sam sobie wystawiał świadectwo).

Nauka to przecież fajna rzecz, a efekty są przyjemne...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie innego zdania jestem to My kobiety musimy sie nagimnastykowac żeby było nam dobrze choć mężczyźni maj rownież w tym duży udział jeżeli tylko sie postarają i także wykarza inncjatywe ..choć mogę sie mylić bo może i są pary, które tylko robią to w jednej pozycji wiec to facet musi sie ruszać :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...