Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy jest trudniej.

Rekomendowane odpowiedzi

znajomość, rozpoczętą przyjacielskimi kontaktami, trudniej wprowadzić na inny poziom

zgadzam się z tym ale z drugiej strony to "trudniej" może być bardzo ciekawym elementem całej układanki. Napewno znacznie łatwiej jest pójść z kimś do łóżka na jasnych określonych zasadach i w znanym celu bo to prosty układ, jednak myślę że czesto jakieś "małe zapoznaie" może spowodować że kobieta znacznie więcej z tego wyciagnie. Dla mnie osobiście jest to również pewien przejaw dojrzałości i odpowiedzialności ale dla innych nie musi tak być.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jednak myślę że czesto jakieś "małe zapoznaie" może spowodować że kobieta znacznie więcej z tego wyciagnie. Dla mnie osobiście jest to również pewien przejaw dojżałości i odpowiedzialności ale dla innych nie musi tak być.

"Małe zapoznanie" nie jest tym samym, czym są przyjacielskie kontakty. W każdym razie nie dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważylam u siebie taką prawidlowość - znajomość, rozpoczętą przyjacielskimi kontaktami, trudniej wprowadzić na inny poziom. Nie wiem, czy to stres, że wyobrażenia mogą okazać się inne od rzeczywistości? Faceci zadziorni, niepokorni, gra słów, tajemniczość, mistycyzm - to mnie bardzo stymuluje. Wy też tak macie?

Ha! Odpoczęłam po zlocie nieco. I zaczynam szukać kolejnych ciekawych tematów do odgrzebania. I tutaj Siostro mam nieco inaczej niż Ty  :rolleyes:

Ano jak łapię relację kumpelską to na początku jestem wielce nieśmiała, wręcz zawstydzona i mocno zestresowana a jednocześnie wiem, że tylko taka relacja poprowadzi mnie dalej w groźniejsze i mocniejsze wyuzdanie. Kto mówi, że kumpel nie może być niepokorny? :) Mam coś takiego w sobie, że potrafię mężczyznę słowami wkurwić / rozgrzać do czerwoności, że aż ma ochotę mnie zlać za zachowanie lub też zakończyć naszą znajomość :)  Ha ha! A jednak dalej się znamy a lanie staje się elementem zabawy :)

Jak kogoś mniej znam i jest czysty seks. To mi pozostaje niedosyt mentalny. Bo po prostu lubię komuś też "poharatać" psyche i lubię jak moje też coś czuje nerwowo stymulującego (nie mylić z zakochaniem, to racze emocjonalne zapasy draniów)  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy przypadkiem nie jest tak, że " danie komuś " jest jakimś sposobem nawiązania bliższej znajomości, pozyskania kogoś itp. ( nie chodzi mi tu o kwestie związane w jakiej formie z ekonomia)

Kobieta wabi wdzienkami, uwodzi , przyciąga, interesującego ja faceta.

Gdy go ma jako przyjaciela, Po prostu ten obszar jej się nie włącza, ona już go ma.

On chciałby pociupciac, wysluchuje godzinami interesujących opowieści o postępach jej dzieci w szkole, doborze farb do mieszkania, itp licząc że może jednak , kiedyś może nie dziś,ale może jutro.Choć szansę bez upicia Pani, są właściwie zerowe. Moze 1% Ale on i tak będzie trwał czasami latami:) taki instynkt.

Co ciekawe kobieta takiego przyjaciela choćby najprzystojniejszego nie będzie postrzegać jako potencjalnego partnera seksualnego. Sytuacja się zmieni, gdy go z jakiegoś powodu utraci. Wtedy, gdy nadaży się okazja, będzie go kokietowac, uwodzić, wtedy będzie ja kręcił mega.

Wtedy bez mrugnięcia pójdzie z nim do łóżka. Będzie ogólnie zadowolona.

Ale jak ten przyjaciel (zamiast wziąść ją do lozka) jej wybaczy, znów swietnie bedzie im sie ROZMAWIAĆ ,przegadają cały wieczór, on ja zrozumie itd... itp sytuacja wróci do stanu poprzedniego. Zero szans na bzykanie. Znów historie o dzieciach.

Jest takie powiedzenie ( jeden słucha- drugi rucha)

Generalnie, słabo maja faceci których to co między uszami kręci równie mocno z tym co między nogami. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy przypadkiem nie jest tak, że " danie komuś " jest jakimś sposobem nawiązania bliższej znajomości, pozyskania kogoś itp. ( nie chodzi mi tu o kwestie związane w jakiej formie z ekonomia)

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale jeśli dobrze - to nie.

Z resztą nawet mogę się zgodzić. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważylam u siebie taką prawidlowość - znajomość, rozpoczętą przyjacielskimi kontaktami, trudniej wprowadzić na inny poziom. Nie wiem, czy to stres, że wyobrażenia mogą okazać się inne od rzeczywistości? Faceci zadziorni, niepokorni, gra słów, tajemniczość, mistycyzm - to mnie bardzo stymuluje. Wy też tak macie?

(barmanka) no właśnie gra słów, tajemniczość... to jest caly mistycyzm... mrrrrrr

też tak mam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm........................a mnie tam, nawet najbardziej zadziorni faceci, nie ruszają, zero stymulacji i mistycyzmu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, może Ty się musisz najpierw zaprzyjaźnić. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, może Ty się musisz najpierw zaprzyjaźnić. ;)

No cóż być może jestem Letnim Draniem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś może nie dziś,ale może jutro.Choć szansę bez upicia Pani, są właściwie zerowe. Moze 1% Ale on i tak będzie trwał czasami latami:) taki instynkt.

Kobiety instynktownie wybierają dla siebie silnych mężczyzn, aby ich wspólne dzieci były równie silne i szły przez życie bez zbędnego mazgajstwa. Nie wiem jak kobieta zapatruje się na mężczyznę, który krąży wokół niej jak sęp z jednoprocentową szansą na bzykanie. Obawiam się, że tacy mężczyźni lądują na półce z napisem- później albo nigdy. Znajduje się tam wiele maskotek, które są ładnie i poprawnie skonstruowane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...