Skocz do zawartości
Cuckoldplace

10 Rocznica Rogacze’Nia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Za jakiś czas przypada nam okrągła 10 rocznica „pierwszego rogacze’nia”

Z tej okazji chciałem żonie zrobić jakiś nietypowy prezent, myślałem nad orgią, weekendowym Spa tylko z kochankiem itp.

Dzisiaj naszła mnie myśl, że zapisałbym swoją żonę do elitarnego Mile High Clubu.

Do takiego klubu mogą zapisać się osoby, które wybzykały się nad naszymi głowami na odpowiedniej wysokości w samolocie rejsowym. Najlepiej udokumentować jeszcze ten fakt zdjęciami lub krótkim filmem i zamieścić go sieci!

Więcej szczegółów można znaleźć na stronie www.milehighclub.com

Czy bzykaliście się kilka tysięcy metrów nad ziemią? Co myślicie nad taką formą prezentu? Aby wysłać żonę i kochanka np na lot do Paryża i z powrotem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Tobie że masz facet wyobraźnie i naprawdę kochasz żonę i seks .

Coś takiego mógł wymyślić człowiek który to kocha i którego to fascynuje.

Pozdrawiam i życzę powodzenie przy realizacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj naszła mnie myśl, że zapisałbym swoją żonę do elitarnego Mile High Clubu.

Gratuluje rocznicy i pomysłu :kwi:

Nie chciałbym psuć tego ale weź też pod uwagę konsekwencje i wlicz to w cenę ....."W Wielkiej Brytanii grozi za to kara do pół roku więzienia lub grzywna wysokości 1000 funtów."

Jest to uzależnione od linii i pewnie humoru sędziego :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny temat!

i ten klub, pomysł. Jak dla mnie bomba :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aby zniwelować "straty" finansowe wyślę żonę tanimi liniami lotniczymi - liczę na to, że jak tanie linie to i grzywny mniejsze...

Ale tanie mogą być niskich lotów i nie dolecą tak wysoko ... może szybowiec :P

Ale naprawdę sam pomysł jest super ... i nie marudzę :D - oczywiście nie mam na myśli tanich linii  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...