Skocz do zawartości
golibroda

Rzymska Orgia

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy chodzi mi po głowie (czyje by tu wypić zdrowie ;) ) myśl, że chciałbym wziąć udział w takiej wielkiej orgii w typie rzymskim. Dużo ludzi, wina, owoców, łaźnia, sauna, wszechobecna rozkosz, frywolność i beztroska.

Czy tylko ja tak mam?

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja tak mam?

Nie tylko ty :D najlepiej całym forum ... wreszcie by się wszyscy poznali ... w taki :prycz:  czy inny sposób  :hit:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Oglądając takie filmy czuję podniecenie i potrzebę bycia w centrum...wino, rozkosz....jestem na tak :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie cuś??

Lecter prosze żadnych takich linków - gdzie tam Rzym??"oczy szeroko zamkniete" ?

Wszyscy mówią o tym filmie, a ja wciąż go nie widziałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...