Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze cycki wymaca

Czyli przyjemne z pożytecznym. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze statystyk wynika, że tylko co trzecia Polka chodzi do ginekologa raz w roku, niektóre jeszcze rzadziej, bo po co jeśli "nic się nie dzieje". Ja dwa razy w roku jestem przebadana wszerz i wzdłuż, a nawet w poprzek :lach: , cyto, biocenoza, usg i jeszcze cycki wymaca :)

Przerazajaca statystyka , wynika z niej , ze 66 % Polek nie chodzi nawet raz w roku  albo jeszcze rzadziej do ginekologa.

U panow wizyta u urologa czy specjalisty od chorob meskich jest napewno jeszcze rzadsza, bo po co skoro wszystko funkcjonuje jakos tam ? do czasu do czasu !  a potem ????

Ja rowniez zaliczam wizyte u lekarza dwa razy w roku i on tez przyglada sie dokladnie "sprzetowi" i go ze znajomoscia rzeczy  sumiennie mietosi.

Oczywiscie USG,PSA,krew , dokladny wywiad pacjenta , sprawy potencji itd.

Jednak zaluje bo cyckow mi nie wymaca. Z tym musze poczekac na wizyte u mojej lubej ktora robi kompletny test. :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kalendarzyk małżeński = ruletka watykańska

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wkładkę.

Z mężem kochamy się na całego.

Z kochankiem stosujemy prezerwatywę, i stosunek przerywany. Bo zawsze partner kończy na zewnątrz, czy na moich piersiach lub w budzi ;).

A jeśli trafi się zaufany, to pewnie pozwolą mu na więcej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prezerwatywy początkowo rujnowały nasze pożycie. Dla mnie zabijają cały klimat - co niestety odbija się negatywnie na mojej kondycji seksualnej.

Przeszliśmy więc na tabletki i to było prawdziwe wyzwolenie dla nas. :)

Ale odkąd obsadziłem ją w roli swojej Pani, nie ma mowy by się dla mnie faszerowała tabletkami. Moje orgazmy są w jej rękach (dosłownie), a dzięki temu osiągnąłem taką kontrolę nad wytryskiem, że w tych rzadkich chwilach, w których chce mnie w sobie, muszę się sprawdzić w prezerwatywie i kontrolować spust.

Naszą antykoncepcją jest więc przede wszystkim kobieca dominacja - symboliczne wykastrowanie mnie ze zdolności prokreacyjnych. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako kochanek tylko prezerwatywa, z żonką stosujemy też prezerwatywę, chociaż zastanawialiśmy się nad wazektomią dla mnie, ale ciągle się wahamy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki watykańskiej ruletce mamy wspaniałego syna, dzięki kiepskiej prezerwatywie cudowną córkę.

Przez tabletki zmarnowalismy kilka lat z powodu niskiego libido małżonki. Prawie zniszczyłyby nasze małżeństwo.

Teraz prezerwatywy - sprawdzona marka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze w gumce ze wzgledu na niechcianą ciąże i rózne choroby przenoszone drogą płciową ...chyba ze lodzik to wtedy bez :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znoszę prezerwatyw.Seks uprawiam tylko mężem więc stosuję spiralę.Rewelacja.Oczywiście jeżeli bym się zdecydowała na seks z kimś obcym to tylko w prezerwatywie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...